Aktuelle nyheder - Byggeri

Sanistål får ny øverstkommanderende ved årsskiftetAfgående Christian B. Lund har været medlem af Saniståls koncerndirektion siden 2001 og blev i 2004 udnævnt som adm. direktør.

Sanistål får ny øverstkommanderende ved årsskiftet

Claudio Christensen overtager fra 1. januar som adm. dir. i Sanistål fra Christian B. Lund, der stopper med omgående virkning

Del artiklen på

Sanistål har med virkning fra 1. januar 2022 ansat Claudio Christensen som ny adm. direktør. Han afløser Christian B. Lund, der fratræder dags dato. I overgangsperioden varetager økonomidirektør Uffe Iversen ledelsen.

Forventningerne til 2021 nedjusteres som følge af, at Christian B. Lunds kontraktmæssige vederlag i opsigelsesperioden udgiftsføres i 2021.

Claudio Christensen er 55 år, vicepræsident og leder af IBM's Europæiske Digital Salgsforretning. Han har siden 2019 været uafhængigt medlem af Saniståls bestyrelse og kender også grossist- og servicebranchen fra en tidligere stilling som koncerndirektør i Solar med ansvar for salg og marketing.

- Claudio er en moderne og visionær leder med et globalt mindset. Han har demonstreret sin evne til at opbygge, drive og transformere servicevirksomheder, og han har opnået gode resultater ved at fokusere på medarbejdernes styrker og involvering. Claudio sikrer kontinuitet qua sit kendskab til Sanistål og vores branche, men han bringer også fornyelse og førstehåndserfaringer med digital transformation og B2B-salg i internationale servicevirksomheder, siger bestyrelsesformand Anders K. Bønding.

- Bestyrelsen vil gerne takke Christian for hans store indsats og engagement gennem 20 år. Sanistål er i god gænge med stigende omsætning og har leveret en fordobling af EBITDA indtjeningen over de seneste to år, og tiltagene under strategien leverer de forventede resultater. Derfor er det nu det rigtige tidspunkt at gennemføre et generationsskifte og udpege den koncernchef, der skal løfte Sanistål til det næste niveau, tilføjer Anders K. Bønding.

Justerer forventingerne til driften
Som følge af ansættelsen som adm. direktør fratræder Claudio Christensen som bestyrelsesmedlem i Sanistål den 1. januar 2022, og et nyt medlem af bestyrelsen vil blive foreslået valgt på den ordinære generalforsamling i marts 2022. Ud over Claudio Christensen udgøres Saniståls direktion af CFO Uffe Iversen.

Christian B. Lund vil i opsigelsesperioden få udbetalt et kontraktmæssigt vederlag, som udgiftsføres i 2021. Som følge heraf ændrer Sanistål forventningerne til 2021 til et rapporteret driftsresultat (EBITDA) på 150-180 mio. kr. (tidligere: 160-190 mio. kr.) ved en omsætning på ca. 3,5 mia. kr. Til sammenligning var driftsresultatet (EBITDA) i 2020 på 114 mio. kr.

Sanistål har ca. 1.200 medarbejdere i Danmark, Letland, Litauen og Polen.

-dc

Læs mere om Byggeri

26/11 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.