Aktuelle nyheder - Byggeri

Sikker installation af 125 km rør til stort hospitalsbyggeriViega leverer mere end 10.000 fittings og 125 km rør til drikkevand, varme og køling på det nye 145.000 m2 store regionshospital i Gødstrup. Foto: Viega.

Sikker installation af 125 km rør til stort hospitalsbyggeri

Bravida Danmark samarbejder med Viega om at skabe de mest optimale forhold for vandhygiejnen i de rør og fittings, der skal levere vand til Gødstrup Sygehus

Del artiklen på

Gødstrup Sygehus er et ambitiøst sygehusbyggeri, der skal fremtidssikre hospitalsbehandlingen i Vestjylland. Bravida Danmark samarbejder med Viega om at skabe de mest optimale forhold for vandhygiejnen i rør og fittings, og til denne opgave fremhæver projektchef hos Bravida Danmark, Max Andersen, Viegas produkter og den såkaldte SC-Contur, som betyder, at rørsystemet er garanteret utæt, indtil det bliver presset sammen. På den måde kan montørerne tjekke og dobbelttjekke, at alle samlinger er presset, inden der bliver lagt isolering om rørene og sat vand på systemet.

- Viegas system er genialt, for med mere end 10.000 fittings i et projekt er der mange potentielle fejlkilder. Det er tydeligt, at der her er en leverandør, der sætter handling bag salgsargumenterne og har kræfter til at gøre et stort stykke arbejde ude hos kunden, siger Max Andersen.

For Max Andersen og hans folk, der installerer 125 km rør til drikkevand, varme og køling på det nye 145.000 m2 store regionshospital i Gødstrup, ligger én ting nemlig fast: Der er nultolerance over for fejl, der kan lede til forurenet vand, og derfor sætter projektlederen stor pris på samarbejdet med Viega, der har leveret en totalløsning på rør til byggeprojektet:

- I mine 35 år i branchen har jeg aldrig før oplevet en rørleverandør, der har bidraget med så meget ekspertise som Viega. Det startede med, at de underviste alle vores montører i den korrekte brug af deres løsninger og teknologi, og siden har der været meget tæt samspil mellem os.

Viega Easytop kuglehaner og cirkulationsventiler, der indgår i projektet. Foto: Viega.

Torben Sørensen er distriktschef i Viega og har været Max Andersens daglige kontakt på byggeprojektet. For ham er det en selvfølge at være tæt på sine kunder fra start til slut:

- Det er en central del af Viegas filosofi, at vi ikke kun leverer rør og fittings, men også den know-how der skal til, for at vores løsninger yder det optimale. Derfor er vi helst med hele vejen fra projekteringen, til transporten af produkterne, til monteringen, og til sidst idriftsættelsen og vedligeholdelsen. Vores erfaring er ganske enkelt, at det er den mest langsigtede strategi, når vi skal garantere driftssikre systemer, der holder i mange, mange år, siger han.

-kj

Læs mere om Byggeri

10/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.