Aktuelle nyheder - Byggeri

Skab liv i din virksomheds grønne områder

Skab liv i din virksomheds grønne områder

ANNONCE: Grønne områder kan give fornyet energi på arbejdspladsen. Skab derfor mere liv i udemiljøet, da det vil glæde både dig og dine kollegaer.

Del artiklen på

En lang dag på et kontor i samme indeklima. Det kan være sådan din hverdag ser ud med kollegaerne. De samme fire vægge, de samme mennesker, mens forskelligheden ligger i hverdagens arbejdsopgaver, som varierer. Arbejdsmiljøer har godt af variation og input fra kollegaerne. Hold derfor nogle små pauser til at give hjernen ny energi og variation i arbejdsdagen.

Pauser og godt udemiljø

Tillad dig selv og dine kollegaer at holde små pauser. Stræk benene og forny energien til at blive mere koncentreret. Selvom den friske luft sørger for ny energi, kan mere liv i udemiljøet også skabe mere glæde. Skab en blanding af en pause med et godt udemiljø. Vælg med omhu de helt rigtige elementer, der passer nøjagtigt til din virksomheds behov. Du kan overveje om bænkeområdet skal afskærmes af en hæk, som giver læ. Et lille bed med farverige blomster, der kan bringe smil på læben eller skabe endnu mere hygge med forskellige frugttræer, der afhængigt af årstiden kan give en helt ny energi med egne hjemmedyrkede frugter til virksomheden. Se mere her, hvis din virksomhed trænger til mere glæde og fornyet energi.

Godt arbejdsmiljø

Grønne områder til virksomheden giver mulighed for at skabe et bedre udemiljø, men kan også påvirke arbejdsmiljøet. Med hyggeligere områder til at byde eksterne velkomne udviser virksomheden også overskud og gode miljøer. Det kan også smitte af på kollegaerne, der oplever mere variation i hverdagen, og derved får ny energi til hverdagens arbejdsopgaver. Lad benene bevæge sig i en kort pause, og det kan også gøres i fællesskab med kollegaen, der også trænger til fornyet energi. Tag kollegaen under armen og kom ud i den friske luft, hvor de hyggelige grønne omgivelser er.

Læs mere om Byggeri

27/12 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.