LCA
LCA
scroll
Skifter finansdirektørposten ud med jobbet som CEOChristian Søgaard-Christensen er også medlem af bestyrelsen for DI-Handel.

Skifter finansdirektørposten ud med jobbet som CEO

Christian Søgaard-Christensen er blevet ny administrerende direktør for stålgrossisten Lemvigh-Müller. I 2019 tiltrådte han som finansdirektør i virksomheden og har siden 2021 haft det overordnede ansvar for logistik, produktion og pricing

Christian Søgaard-Christensen, der siden 2019 har været finansdirektør i Lemvigh-Müller, er nu udnævnt som administrerende direktør for den danske stål- og teknikgrossist.

Bestyrelsesformand Christian Lemvigh-Müller udtaler om udnævnelsen af Christian Søgaard-Christensen som administrerende direktør for Lemvigh-Müller:

- Udover at være en erfaren finansdirektør er Christian Søgaard-Christensen også en stærk strategisk tænker og en dygtig kommunikator. Han har på kort tid formået at sætte sit tydelige aftryk på virksomhedens positive udvikling de senere år. Bestyrelsen har stor tillid til, at Christian og hans kolleger vil kunne udfolde vores ambitiøse strategi til gavn for vores kunder, leverandører og medarbejdere.

Christian Søgaard-Christensen tiltrådte som finansdirektør i Lemvigh-Müller i 2019 og har siden 2021 også haft det overordnede ansvar for logistik og produktion, pricing og en række tværgående funktioner. Han har en baggrund som konsulent hos McKinsey & Company og har tidligere været finansdirektør i det børsnoterede rederi, Torm. Han er også medlem af bestyrelsen for DI-Handel.

Den nyudnævnte administrerende direktør udtaler selv:

- Lemvigh-Müller er en unik virksomhed kendetegnet ved et stærkt værdisæt og højt engagement, så jeg er stolt over, at bestyrelsen har bedt mig at videreføre den strategiske retning som administrerende direktør. Sammen med vores omkring 1400 kolleger arbejder vores øverste ledelse allerede i dag på en række spændende initiativer inden for service og digitalisering, som vil udbygge vores position som Danmarks største stål- og teknikgrossist.

-tmk

2/6 2023