bygma
bygma
scroll
Skou Gruppen i tre store rammeaftalerKastellet, hvor Skou Gruppen også arbejder i kraft af rammeaftale med Forsvaret.

Skou Gruppen i tre store rammeaftaler

Aftalen med Københavns Universitet er ny, mens aftalerne med Hillerød Kommune og FSB kommer i forlængelse af rammeaftaler, som Skou Gruppen allerede har haft siden henholdsvis 2009 og 2014

- Vi har tidligere løst flere store byggeprojekter for Københavns Universitet, men med de nye rammeaftaler er vi sikre på at få et mere løbende og tæt samarbejde med KU. Det ser vi frem til.

Sådan siger Jesper Nicolaisen, som er salgschef og partner i Skou Gruppen, om en af de nye aftaler, som virksomheden har indgået

Skou Gruppen har tidligere sat en forskningsbygning i stand efter skimmelsanering og bygget nye undersøgelsesrum og blodbank på Universitetshospitalet for Familiedyr på Frederiksberg.

Desuden har Skou Gruppen haft en storentreprise på en 1300 m2 laboratoriebygning, som er blevet etableret på barmark til Universitetshospitalet for Store Husdyr i Høje Tåstrup.

Københavns Universitet havde udbudt fem delaftaler på bygningsarbejder, hvoraf Skou Gruppen nu er med i tre delaftaler, som løber i 2024 og 2025 med mulighed for to gange et års forlængelse:

- Jeg vil tro, at vi kommer til at have mellem to og fire mand beskæftiget med løbende byggeopgaver for universitetet. Derudover vil vi blive indbudt til at byde på større opgaver, siger Jesper Nicolaisen.

14 års samarbejde med Hillerød Kommune fortsætter
Samtidig har Skou Gruppen også fået fornyet sine rammeaftaler med Hillerød Kommune. Det gælder murerarbejde og tømrerarbejde i forbindelse med vedligeholdelse, renovering og ombygning af kommunens ejendomme.

Som en del af aftalen kommer Skou Gruppens murere til at benytte en af virksomhedens nye eldrevne servicebiler.

- Det er fjerde gang, Hillerød Kommune vælger at indgå rammeaftale med os, og det gør os stolte, når gode faste kunder vælger at fortsætte samarbejdet, siger Jesper Nicolaisen.

Han tilføjer, at et af de større projekter i Hillerød i nyere tid er Bakkefløjen. På Frederiksborg Byskole er der opført en ny skolefløj i to etager med det mere bæredygtige CLT i de bærende konstruktioner og med træfacader.

- Langvarige samarbejder er en win-win situation både for kommunen og os. Vores folk kender kommunens bygninger ud og ind. Det gør arbejdet meget nemmere, når vi kan trække på den viden. Samtidig betyder forlængelsen af rammeaftalen, at vi fortsat kan beskæftige gode og loyale medarbejdere, siger han.

Glarmesterarbejde for FSB siden 2014
De nye rammeaftaler med FSB betyder også, at Skou Gruppen nu på tiende år skal holde vinduer og døre på almene boliger i Husum, Tingbjerg, Brønshøj, Bellahøj, Bispebjerg, Bispeengen, Emdrup og på Amager ved lige.

De fire rammeaftaler på glarmesterarbejde, som Skou Gruppen har haft hos FSB siden 2014, er netop blevet genvundet for 2024 og fire år frem.

- Det er en cadeau til vores dygtige og servicemindede håndværkere, når vi får fornyet rammeaftalerne. Og når kunder, som vi har løst enkeltstående sager for, vælger at tegne rammeaftale med os, siger Jesper Nicolaisen.

-dc

17/11 2023