left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

SMV'er der bliver ramt af Brexit kan få støtte

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse afsætter 10 millioner kr. til at hjælpe Brexit-ramte SMV'er

Del artiklen på

Storbritannien er Danmarks fjerde største eksportmarked, og godt 2.500 danske SMV'er eksporterer til landet. Samtidig har mange danske virksomheder en del af deres forsyningskæde i Storbritannien eller medarbejdere på midlertidige ophold i landet.

Derfor afsætter Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse nu 10 mio. kr. til en indsats for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at håndtere Brexit. Gennem specifikke og virksomhedsnære tiltag skal indsatsen bidrage til, at den enkelte SMV får input til, hvordan virksomheden kan håndtere markedsusikkerheden, der følger af bl.a. Brexit.

- De danske SMV'er er klar over, at der følger en række udfordringer i kølvandet på Brexit. Det, de har brug for nu, er reel rådgivning og sparring omkring, hvad de så skal gøre ved det. De har brug for nogle, som kan svare på deres konkrete spørgsmål. Det er det tilbud, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse ønsker at give dem, siger medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Dorte Zacho Martinsen

Indsatsen
Med afsæt i Strategi for decentral erhvervsfremme 2019 udmønter Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse op til 10 mio. kr. til at understøtte SMV'ers afklaring og håndtering af konsekvenserne ved Brexit. Indsatsen forventes forankret hos en operatør og vil indeholde tilbud om inddragelse af eksterne rådgivere med 1:1-rådgivning til virksomheder, men kan også indeholde andre tiltag af mere kollektiv karakter, fx bredere informationsindsatser eller kompetenceudvikling.

-jhn

Fakta

Ansøgere (potentielle operatører) skal benytte det elektroniske ansøgningsskema, der findes her

Fristen for at indsende ansøgning er onsdag den 1. maj 2019 kl. 12.00.

Det forventes at afsætte midler til ét større projekt forankret hos en operatør, evt. et konsortium, maksimalt til to projekter.

Ansøgninger forventes behandlet på mødet i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse den 26. juni 2019, hvorefter ansøgere vil blive meddelt tilsagn eller afslag.

Læs mere om Byggeri

15/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder