Aktuelle nyheder - Byggeri

Styrker sin position med opkøb af VVS-firma i nabobyenErik Nielsen (tv.) bliver taget godt imod af Poul Sejr Nielsen, der glæder sig over en styrket serviceforretning med opkøbet.

Styrker sin position med opkøb af VVS-firma i nabobyen

Teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen styrker serviceforretningen og sit engagement i Hillerød med købet af det lokale VVS-firma, Erik Nielsen VVS, der beskæftiger 18 medarbejdere

Del artiklen på

Dermed sætter Nordsjællands største teknikentreprenør med hovedkontor i Birkerød yderligere skub i målsætningen om at styrke virksomhedens position i markedet og være det toneangivende teknikhus i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Michael Madsen, adm. direktør i Poul Sejr Nielsen, er yderst tilfreds med det nye opkøb:

- Med opkøbet opnår vi nu en stærkere tilstedeværelse i Hillerød og en endnu stærkere serviceforretning, siger Michael Madsen, hvortil han fortsætter:

- Erik Nielsen VVS er specialister i blikkenslagerarbejde og har leveret til store projekter som Frederiksborg Slot og Kronborg Slot. Specialister på det her niveau er der ikke mange af i branchen længere.

Servicedelen vokser
Med dette opkøb når teknikentreprenørvirksomheden samtidig en vigtig milepæl; serviceforretningen, der fokuserer på drift og vedligeholdelse til private, boligforeninger og erhverv på hele Sjælland, udgør nu mere end 50 % af den samlede omsætning.

- År efter år er vores serviceforretning vokset, og den står nu for over halvdelen af vores omsætning. Det er jeg utrolig glad for, da dette har været en erklæret målsætning for os. Service er et vigtigt forretningsben for Poul Sejr Nielsen, og med opkøbet kan vi nu tilbyde kunderne et ekstra gear. Vi forventer os meget mere af det her område fremover, siger Michael Madsen.

-los


Læs mere om Byggeri

8/7 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.