Aktuelle nyheder - Byggeri

Sundt med internationale regler for CO2-udledningCO2 kender inden grænser, lyder det fra FRI, der bakker op om EU Kommissionens Fit for 55-klimapakke. Arkivfoto

Sundt med internationale regler for CO2-udledning

Onsdag offentliggjorde EU Kommissionen sin nye Fit for 55-klimapakke, der skal vise vejen til en drivhusgasreduktion på mindst 55 % i 2030. Foreningen af Rådgivende Ingeniører ser frem til at dykke længere ned i udspillet

Del artiklen på

Hos Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, hilser man som udgangspunkt pakken velkommen:

- Vi er positive overfor at gøre flere af mekanismerne europæiske, frem for nationale. Det er grundlæggende sundt, da CO2 ikke kender grænser, og da kvotesystemet samtidig skaber et marked, og sætter en reel pris på CO2-udledning, siger adm. direktør i FRI, Henrik Garver, der dog er forsigtig med at vurdere forslagets endelige værdi.

- Nu skal vi have set nærmere på udspillet hen over sommeren, og på den baggrund lave en mere reel vurdering af betydningen for Danmarks klimaindsats, herunder hvordan det spillet sammen med vores egen 70 % målsætning i Danmark, og den indirekte betydning for rådgiver- og ingeniørvirksomhederne, siger han.

-los


Læs mere om Byggeri

14/7 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.