LCA
bygma
scroll
Svendborg får DGNB-certificeret tømmerhandelBygma er med det nye proff- og logistikcenter kommet for at blive og ser etableringen i Svendborg som et langsigtet tiltag.

Svendborg får DGNB-certificeret tømmerhandel

Den danskejede byggemateriale-koncern Bygma, der primært henvender sig til de professionelle håndværkere, opfører nu DGNB-certificeret tømmerhandel- og logistikcenter i Svendborg

Lokalplanen er kommet på plads, og opførelsen af den nye forretning starter hurtigst muligt efter overtagelsen af grunden den 1. oktober. Byggeriet, der opføres på den ca. 30.000 m2 store grund - der tidligere husede køreteknisk anlæg i Svendborg - forventes at være afsluttet henimod årsskiftet 2022-23.

- Når vi i Bygma vælger at starte en ny forretning i Svendborg, er det fordi der er godt gang i byggeriet i området, og fordi vi vurderer, at der er gode muligheder for at blive en del af den vækst, der forventes i Svendborg og omegn i de kommende år, siger regionsdirektør Ejnar Andersen.

Lokal forankring
Den nye forretning kommer til at bestå af en håndværkerbutik og drive-in-hal med et stort overdækket areal imellem. Der bliver også anlagt logistikplads med kørselskontor og flere bulkhaller.

- I Bygma lægger vi stor vægt på den lokale forankring, og vi glæder os til et tæt samarbejde med entreprenører og lokale håndværksmestre i regionen. Vi planlægger at ansætte lokale medarbejdere i takt med at byggeriet skrider frem. Foreløbig starter vi et kontor op med tre ansatte, der får arbejdsadresse på Løvholmen 4 i Svendborg, siger Ejnar Andersen videre.

- Adgangen til kvalitetsmaterialer og kvalificeret vejledning er essentiel for alle parter i en byggeproces. Med en professionel tømmerhandel og et velfungerende logistikcenter kan vi nå ud til håndværkskunder på hele Sydfyn. Forretningen i Svendborg passer geografisk perfekt ind i porteføljen af de 6 øvrige forretninger, der indgår i Bygmas Region Fyn, slutter han.

-los


29/9 2021