Aktuelle nyheder - Byggeri

ØT Gruppen styrker ledelsenKøbenhavns Listefabrik er en succesfuld del af ØT Gruppen, der nu får ny adm. direktør. I 2020 indtræder desuden to nye medejere.

ØT Gruppen styrker ledelsen

ØT Gruppen har ansat Jens Christian Milo som ny adm. direktør. Han tiltræder 1. oktober

Del artiklen på

Han afløser Peter Klindt Jørgensen, der forbliver i direktionen, men pr. 1. oktober skifter til sin oprindelige funktion som økonomidirektør.

Jens Christian Milo kommer fra mere end 11 års ansættelse som CEO hos Bolind A/S, hvor han har stået i spidsen for en visionær udvikling af selskabet, som senest i 2018 præsterede en rekordomsætning på over 400 mio. kr.

ØT Gruppen, der består af Østerbro, Søborg, Vejby og Hornbæk Tømmerhandel samt Københavns Listefabrik og Københavns Gulvcenter, har de seneste fem år fordoblet aktiviteten både på omsætning, resultat, antal afdelinger og medarbejdere.

Derfor er tiden inde til en markant styrkelse af ledelsen, der kan sikre en fortsat positiv udvikling af virksomheden og afdække mulighederne for nye samarbejder, nye forretningsområder og alliancer m.m. Med ØT Gruppens mange forretningsområder passer det perfekt at få en erfaren, visionær profil med et stort nyttigt netværk som Jens Christian Milo til at stå i spidsen for virksomheden, lyder det fra tømmerhandlen.

Tømmerhandler Allan Lundberg vil uændret være en aktiv del af virksomheden med særlig fokus på salg, køb, kundepleje og service.

Det er samtidig med ovennævnte aftalt, at Jens Christian Milo og Peter Klindt Jørgensen i løbet af 2020 indtræder som medejere af virksomheden.

-losLæs mere om Byggeri

14/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.