Aktuelle nyheder - Byggeri

Tømrerfirmaet Bjørn Svendsen overtaget af stor koncernDirektør Peter Voigt Albertsen forventer, at en mindre virksomhed som Bjørn Svendsen kan drage nytte af de synergier, der opstår, når man bliver en del af en så stor koncern som Jensen Gruppen.

Tømrerfirmaet Bjørn Svendsen overtaget af stor koncern

Jensen Gruppen viderefører tømrer- og snedkerfirmaet Bjørn Svendsen A/S, der fortsætter under samme navn

Del artiklen på

Jensen Gruppen, der står bag flere entreprenør- og udviklingsvirksomheder inden for byggeri, ejendomme og digitalisering, overtager serviceaktiverne og 30 medarbejdere i det traditionsrige københavnske tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S.

Videreførelsen sker som en del af Jensen Gruppens langsigtede ønske om at styrke sin markedsposition inden for serviceydelser med fokus på tømrer- og snedkerarbejde.

Hos Jensen Gruppen ser koncerndirektør Karsten Hjarsø gode muligheder for at løfte Bjørn Svendsen, der har eksisteret siden 1982, fra en selvstændig virksomhed til at blive en del af en større koncern, hvor der kan udnyttes synergier på tværs.

- Vi har altid kigget til Bjørn Svendsen med stor respekt. De er kendt i branchen for at fokusere på at skabe et godt arbejdsmiljø, godt håndværk og gode kunderelationer. Vi er glade for, at det er lykkedes at videreføre tømrerservice-brandet, fastholde dygtige medarbejdere, sikre arbejdspladser og indlemme Bjørn Svendsen i Jensen Gruppen og derved videreudvikle vores forretningsben inden for entreprenørvirksomhed, siger Karsten Hjarsø.

Direktør fortsætter
Det bliver nuværende direktør Peter Voigt Albertsen, der fremadrettet skal stå i spidsen for virksomheden, som han har været direktør for siden 1. august 2019.

- Planen for resten af 2020 er at konsolidere os i et marked med både gamle kunderelationer, men hvor vi også skal forberede os på nye kundetyper og opgaver samtidig med, vi skal finde tilbage til det, vi er bedst til; service, byggeri og mindre entrepriseopgave, siger Peter Voigt Albertsen.

-los


Læs mere om Byggeri

11/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.