Aktuelle nyheder - Byggeri

Tyverier af kabeltromler i Nordsjælland

Tyverier af kabeltromler i Nordsjælland

Del artiklen på

To kabeltromler blev søndag klokken 11.35 stjålet fra en lagerplads ved Skou-Gruppen på Kærvej i Hørsholm. Et vidne på stedet forsøgte at spærre udkørslen med sin egen bil, men det lykkedes de to gerningsmænd at presse deres varebil forbi og undslippe fra stedet.

Om det er samme tyve, der var på spil i Frederikssund, fremgår ikke af politirapporten, men natten til mandag klokken 01.31 modtog politiet anmeldelse om, at overvågning viste, at en person var i gang med at stjæle kabler fra store kabeltromler på en byggeplads på Vinge Boulevard. Tyvene var væk. Iden politiet nåede frem, men, men der var stjålet cirka 20 meter.

Mellem lørdag aften og søndag morgen er der stjålet i øvrigt diverse værktøj fra en varebil, som stod på Johannedalsvej i Ølstykke. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen, hvorfra der blandt andet er stjålet en slagnøgle, en båndsav, en borhammer og en multicutter.

DanB

Læs mere om Byggeri

14/11 2023
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringFugemasseFugeskumGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSpartelmasseSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.