Aktuelle nyheder - Byggeri

Udskifter 2000 vindueselementer på stor boligejendom Der skal bl.a. udskiftes facadedøre og monteres vendbare vinduer i både et, to og tre fag i Duegården. De nye vinduer gengiver ejendommens originale trævinduer modsat de nuværende.

Udskifter 2000 vindueselementer på stor boligejendom

Akelius, der overtog Duegården på Frederiksberg i 2017, har igangsat stort renoveringsprojekt med Idealcombi som vinduesleverandør

Del artiklen på

Duegården er en klassisk ejendom, som blev opført i 1963 og er tegnet af arkitekt Jørgen Haahr. Den består af to sammenbyggede bygninger opført med 14 opgange i alt.

Ejendommen fik for år tilbage udskiftet til træ/aluminium vinduer, men det har denne gang været et ønske at udskifte vinduer til nye moderne træ/aluminiumvinduer med ilagt termisk kuldebrosisolering i vinduernes ’våde zon’ og med et udseende, som denne gang bedre tilgodeser ejendommens oprindelige arkitektur.

Med renoveringen får de 183 lejeboliger skiftet vinduerne til Idealcombis Frame IC serie, som gengiver ejendommens originale trævinduer og harmoniske linjer.

Projektet er kommet i stand via et tæt samarbejde mellem bygherre og Idealcombi, hvor blandt andet tidlige møder i Idealcombis showroom har været et godt bidrag til fælles forståelse og rette valg af design, farver, åbningsmuligheder m.v., som kunne besigtiges og vurderes før opgaven skulle prissættes.

Idealcombi skal blandt andet levere facadedøre, 1-, 2- og 3-fags vendbare vinduer, store brystningspartier, indadgående og udadgående terrassedøre med overparti samt skydedøre. Derudover skal vinduesproducenten levere ca. 800 blindfelter i sort aluminium, som monteres mellem de vendbare vinduer til projektet.

Frame IC er en videreudvikling af Danmarks første originale karm/ramme træ-alu vindue, hvor kernen i konstruktionen er af det højisolerende og uforgængelige idealcoreTM, som sikrer god energiperformance, minimal vedligeholdelse og ekstra lang levetid.

Arkitekten på projektet er Werk Arkitekter ApS.

-los

Læs mere om Byggeri

24/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.