Aktuelle nyheder - Byggeri

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne Østerbro Tømmerhandel Gruppen er i dag en fremgangsrig virksomhed med seks forretninger, 80 medarbejdere og en årlig omsætning på næsten 200 millioner kr.

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Østerbro Tømmerhandel Gruppen er netop nomineret til ’EY Entrepreneur Of The Year’, der er en af Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Del artiklen på

Økonomi - Vækst

Østerbro Tømmerhandel har alle dage haft et ry som byggebranchens humlebi, fordi virksomheden ofte griber tingene an på en lidt anderledes og utraditionel måde. Men humlebien flyver fint, og nu er virksomheden blevet nomineret til prisen ’EY Entrepreneur Of The Year.

For at blive nomineret skal en virksomhed ikke blot være økonomisk succesfuld og ekspanderende, men også være en form for rollemodel for kommende generationer. Juryens samlede evaluering af en virksomhed inkluderer både indtjening, iværksætterånd, strategisk udvikling, personlig integritet, innovation og fremtidigt potentiale.

Østerbro Tømmerhandel Gruppen har scoret usædvanlig flot på alle de økonomiske nøgletal, der er blandt kravene for at blive nomineret. De seneste fem år har der været double up på omsætning, resultat, egenkapital, antal forretninger og antal medarbejdere.

I dag beskæftiger Østerbro Tømmerhandel Gruppen 80 medarbejdere, omsætter næsten 200 millioner om året og består af de seks forretninger Østerbro Tømmerhandel, Søborg Tømmerhandel, Vejby Tømmerhandel, Hornbæk Tømmerhandel samt Københavns Listefabrik og Københavns Gulvcenter.

Artiklen fortsætter under billedet...
Der er sket meget, siden Allan Lundberg i 1993 overtog tømmerhandlen på Østerbro. Her fremviser han stolt firmaets første gaffeltruck, der blev anskaffet for den nette sum af 8000 kr.

Et bevidst opgør med snævre koncepter
Succesen for Østerbro Tømmerhandel Gruppen bygger blandt andet på et bevidst opgør med tidens tendens til, at alt inden for handel med byggevarer skal være styret af koncepter, hvor medarbejderne bindes på hænder og fødder af regler, forskrifter og manualer.

Østerbro Tømmerhandel giver i stedet mere ansvar og frihed til den enkelte medarbejder og dyrker de gamle handlingsskabende dyder og værdier som ’Enhver medarbejder har handlepligt’, ’Vi vil ikke høre et nej’ og ’Vi sætter en ære i at levere det hele’. Der står desuden direkte skrevet, at der skal være ’liv og glade dage med rigtig håndværkerstemning’ i butikkerne.

Juryen for konkurrencen nominerer fem finalister på tværs af brancher i seks danske regioner, og blandt disse bliver der kåret én vinder i hver region. Blandt vinderne kåres én national vinder, som kan kalde sig ’EY Entrepreneur Of The Year 2019’. Denne vinder går derefter videre til at konkurrere om den prestigefyldte internationale titel ’EY World Entrepreneur of The Year’ i juni 2020 i Monaco.

-los


Læs mere om Byggeri

17/9 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.