bygma
bygma
scroll
Vilhelm Lauritzen Arkitekter smider administrerende direktør på porten - vil i en anden retning

Vilhelm Lauritzen Arkitekter smider administrerende direktør på porten - vil i en anden retning

Efter mere end fem år som administrerende direktør for Vilhelm Lauritzen Arkitekter træder Gyrithe Saltorp tilbage. Bestyrelsen har nu igangsat arbejdet med at finde en efterfølger

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har udvidet ejer- og partnerkredsen, opkøbt Sted By & Landskab og den aarhusianske tegnestue Kjær & Richter og investeret i møbeldesign som nyt forretningsben.

Nu står virksomheden overfor næste skridt i udviklingsrejsen og bestyrelsen ønsker nu en ny administrerende direktør til at lede den næste del af arbejdet.

- Bestyrelsen og partnerkredsen vil gerne takke Gyrithe for hendes betydningsfulde og dedikerede indsats igennem en årrække og hendes store bidrag til virksomheden Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Gyrithe har været en vigtig del af den strategiske udvikling, som virksomheden har undergået.

- Nu går virksomheden ind i en fase, hvor vi har brug for andre kompetencer på øverste niveau, bl.a. inden for skalering af virksomheder internt, eksternt og også uden for landets grænser, siger Karin Verland, bestyrelsesformand i Vilhelm Lauritzen Arkitekter på vegne af ejerkredsen.

Der vil nu være en overgangsperiode på fire til seks måneder frem mod at bestyrelsen har identificeret en ny administrerende direktør.

- Nu går der en proces i gang hos os, hvor vi skal finde den profil, der skal stå i spidsen for næste runde af virksomhedens udviklingsrejse. I den mellemliggende periode har vi sammensat en erfaren interim ledelse, der sikrer en stabil drift af virksomhedens projekter og administration, siger Thomas West Jensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter og del af den konstituerede ledelse.

Gyrithe Saltorp er trådt tilbage som CEO dags dato.

22/11 2023