left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Vinder mange projekter: Søger over 100 nye medarbejdere Silkeborg Svømmecenter er seneste eksempel på en vundet opgave, der skal udføres som totalrådgivning med et integreret team fra Sweco og Sweco Architects. Visualisering: Sweco

Vinder mange projekter: Søger over 100 nye medarbejdere

Efter et stærkt 2020-regnskab og et første kvartal med mange vundne projekter søger Sweco nu mere end 100 nye medarbejdere. Integrerede projekter og den grønne agenda er de to katalysatorer, der driver efterspørgslen

Del artiklen på

Den rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed har gennem længere tid oplevet øget ordretilgang, og den ekstra travlhed betyder, at virksomheden samlet set forventer at ansætte mere end 100 nye medarbejdere i indeværende år. I runde tal har Sweco behov for ca. 80 ingeniører og 25 arkitekter til at supplere de omkring 1350 nuværende medarbejdere.

- Byggeriet har ikke været negativt ramt af nedlukningen – tværtimod har annulleringen af anlægsloftet, 30 milliarder til renovering af almene boliger og EU\'s genopretningsplan frigjort midler, der har sat ekstra skub i nybyggeri og renovering af bl.a. almene boliger, skoler og erhvervsbyggeri, siger Lars Bork, direktør for Sweco Byggeri, og fortsætter:

- Vi kan berette om høj aktivitet på alle fronter, herunder voksende agendaer som træbyggeri, hvor vi aktuelt er bygherrerådgivere på tre af de største projekter i København, Aarhus og Odense. En stor del af forklaringen ligger i, at vi i stigende omfang vinder integrerede projekter, hvor vi har flere fagdiscipliner i gang. Vi ser en klar tendens til, at bygherrerne aktivt søger integreret rådgivning, tæt samarbejde, totalrådgivning eller strategiske partnerskaber, som matcher vores tilgang i Sweco.

Lars Bork peger bl.a. andet på, at Sweco Byggeri sammen med Sweco Architects indgår i strategiske partnerskaber som Liva, der indebærer renovering og nybyggeri for op mod 3 mia. kr.

Tværfaglige teams
Udviklingen med tværfaglige teams afspejler sig også i sammensætningen af fagligheder på Swecos kontorer rundt om i landet. I Silkeborg er antallet af ingeniører gået fra 1 til 30 mand på to år, og i Herning er det målsætningen, at medarbejderstaben skal fordobles fra 35 medarbejdere til 60-70 ansatte. Tilvæksten kommer overvejende i form af nye ingeniører.

I Aarhus samlede Sweco i februar i år sine kompetencer under samme tag, så der i dag sidder godt 180 arkitekter og ingeniører sammen, mens hovedkontoret i Ørestaden tæller godt 800 arkitekter, ingeniører og specialister.

-los

Læs mere om Byggeri

10/5 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.