left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

XL-Byg Jens Schultz bliver til StarkNår handlen er endeligt godkendt af de danske konkurrencemyndigheder vil der også stå Stark på facaden på XL-Byg Jens Schultz' forretninger i Svendborg, Rudkøbing på Langeland og Marstal på Ærø.

XL-Byg Jens Schultz bliver til Stark

Med opkøbet af XL-Byg Jens Schultz' forretninger på Sydfyn, Langeland og Ærø øger Stark sit udbud af services og rådgivning til områdets håndværkere og private kunder

Del artiklen på

Samfund

Stark overtager en af branchens førende trælaster i det sydfynske: XL-Byg Jens Schultz med forretninger i Svendborg, Rudkøbing på Langeland og Marstal på Ærø.

XL-Byg Jens Schultz havde en omsætning på 266 mio. kr. i 2018. Virksomheden kunne sidste år fejre 50-års jubilæum og kan se tilbage på en flot historie med en positiv udvikling over årene. Derfor vil Stark stort set kun ændre navn og logo på forretningerne, der fortsætter med de samme, loyale medarbejdere.

- Jens Schultz A/S er en ledende virksomhed i området med mange og loyale kunder, som vi glæder os til at byde velkommen i Stark. Jeg vil især gerne takke Jens Schultz og hans mange dygtige medarbejdere for gennem årene at have opbygget et særdeles godt forhold til virksomhedens mange kunder. Det ser vi frem til både at videreudvikle og værne om sammen med vores nye kollegaer, der nu bliver en del af Stark-familien, siger adm. direktør Britta K. Stenholt.

Med overtagelsen af XL-Byg Jens Schultz fortsætter Stark sin vækststrategi. Tidligere i år overtog kæden Sjakks aktiviteter i Midt- og Østjylland. Med de nye forretninger på Sydfyn, Langeland og Ærø når Stark op på i alt 73 trælaster i Danmark.

Øger udbuddet
Også salgsdirektør Mads Brejnholt Madsen glæder sig til at gøre Jens Schultz A/S til en del af den landsdækkende byggecenterkæde:

- Med opkøbet øger Stark udbuddet af services og rådgivning på Sydfyn, Langeland og Ærø i tråd med vores overordnede strategi om at have en stærk lokal tilstedeværelse og være tæt på vores kunder. Vores mål er at blive den foretrukne byggepartner for vores kunder. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde de nuværende kunder hos Jens Schultz A/S landets bedste logistikservice og et endnu bredere udvalg af produkter.

Direktør for XL-Byg Jens Schultz, Thomas Skovlund Madsen, der følger med over i Stark, hvor han fortsat vil være direktør for forretningerne i området, kalder handlen for positiv for alle parter:

- Efter 50 års familieeje giver Jens Schultz stafetten videre og sikrer dermed sin virksomhed og loyale medarbejdere en fortsat stærk position på Sydfyn, mens Stark styrker sig i området. Vi bliver del af en stærk, national kæde og styrkes samtidig lokalt. Det bliver også en fordel for vores kunder, siger han.

-los


Læs mere om Byggeri

6/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.