Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Gør sig klar til fremtidens lavenergimarked med nyt trævindueDe nye 3-lags trævinduer med energimærke A egner sig bl.a. godt til sommerhuse.

Gør sig klar til fremtidens lavenergimarked med nyt trævindue

Med udsigt til markant skærpet fokus på lavenergiboliger udvider Outline Vinduer nu sit sortiment med et helt nyt trævindue med energimærke A, som fuldt ud lever op til energikravene i BR20

Del artiklen på

Lavenergi

I forbindelse med stramningerne af bygningsreglementets energikrav til nyt byggeri i 2020 arbejder flere af landets byggevirksomheder lige nu med produktudvikling, så de skærperede krav kan imødekommes. Det gør sig også gældende for vinduesproducenten Outline Vinduer i Farsø, som senest kom på banen med et nyt træ/alu-vindue i et meget slank design, Daylight, der havde den usædvanlige kombination, hvor 2-lags glas blev kombineret med energimærke A.

Nu er vinduesproducenten klar med endnu et nyt produkt, der har energimærke A og således matcher de nye krav. Det drejer sig om virksomhedens trævindue, som nu kan fås med 3-lags glas og dermed også en endnu bedre isoleringsevne end virksomhedens eksisterende 2-lags trævindue.

Det betyder samtidig, at Outline nu kan tilbyde et komplet produktprogram i træ, som blandt andet også omfatter foldedøre og dobbeltrettede hæveskydedøre med både 2- og 3-lags glas:

- Endelig kan vi præsentere et komplet produktprogram i træ, som nu også inkluderer 3-lags glas og energimærke A. Det betyder ikke alene, at vi er et stort skridt i den rigtige retning i forhold til at imødekomme kravene i det nye bygningsreglement, men også at vi udvider vores produktpalette yderligere, fortæller salgschef Claus Petersen Koch og fortsætter:

- På den måde har vi fortsat det bredeste sortiment i trælasterne med alt fra træ- og træ/alu-vinduer til foldedøre og hæveskydedøre, hvilket er en vigtig del af vores strategi. En stor bredde i sortimentet sikrer nemlig, at vi hele tiden kan imødekomme håndværkernes forespørgsler.

Artiklen fortsætter under billedet...
Outline Vinduers nye trævindue lever fuldt ud op til energikravene i BR20.

Tid til renoveringsprojekter
Det nye 3-lags trævindue, som er produceret i FSC-certificeret, fingerskarret kernetræ på virksomhedens nye fingerskaringsanlæg, kan købes i landets trælaster og byggemarkeder, som Outline Vinduer sælger sine produkter igennem. Hos vinduesproducenten vurderer man, at timingen for lanceringen er god:

- Som følge af corona-epidemien har hverdagen for danskerne stået på hjemmearbejdsdage, begrænset udgang og således adskillige timer i hjemmet til at sætte gang i renoveringsprojekterne. Og skal man se det gode – i en desværre meget trist situation – så tror og håber vi, at det i det mindste kan være med til at sikre, at vores nye produkt kommer godt fra start, forklarer han og fortsætter:

- Lige nu har danskerne nemlig tid til at renovere boligen eller sommerhuset, hvor vores nye vindue egner sig rigtig godt til. Det skyldes, at vores 3-lags trævindue både har en optimal trækonstruktion til at modstå det hårde danske klima og samtidig et naturligt, flot udseende i naturens egne materialer, hvilket er populært i de danske hjem.

Det nye trævindues energimærke og høje isoleringsevne gør desuden, at vinduet kan reducere varmeregningen markant og samtidig mindske kuldenedfald og kondensproblemer på indersiden af ruden. Løsningen er dermed ikke alene velegnet til energioptimeringsprojekter og sommerhuse, men også til nybyggeri.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

14/5 2020