LCA
scroll
Opdaterer 190 vinduesudstillinger landet overOutlines 190 udstillinger i trælaster og byggemarkeder overalt i landet er netop nu ved at blive opgraderet med de nye produkter, der lever op til de skærpede energikrav i bygningsreglementet.

Opdaterer 190 vinduesudstillinger landet over

På grund af nye energikrav og et højt aktivitetsniveau på renoveringsmarkedet er vinduesproducenten Outline Vinduer i gang med at opdatere samtlige udstillinger hos i alt 190 trælaster og byggemarkeder

En kombination af skærpede energikrav i bygningsreglementet og en usædvanlig travlhed hos landets trælaster og byggemarkeder giver lige nu nordjyske Outline Vinduer nok at se til. Foruden at skulle følge med efterspørgslen på vinduer og døre har vinduesproducenten nemlig også udstillinger i intet mindre end 190 trælaster og byggemarkeder landet over, og de skal alle opdateres, så udstillingsmodellerne matcher de nye krav:

- Normalvis er der i forvejen nok at se til her i ugerne efter påske, som jo typisk er tidspunktet, hvor vinduesproducenterne for alvor starter op efter lavsæson. Men i år har vi ekstra travlt ikke alene med at følge med efterspørgslen på vores produkter, men også i forhold til at gøre alle udstillinger i landets trælaster og byggemarkeder klar, fortæller salgschef i Outline, Claus Petersen Koch, og fortsætter:

- I forbindelse med det nye tillæg til bygningsreglementet, som betyder, at der nu kun må monteres elementer i energiklasse A i helårshuse, har vi nemlig været i gang med at opdatere alle vores produkter, så de matcher de skærpede energikrav. Og det betyder, at alle vores 190 udstillinger i hele Danmark skal opdateres, så det er muligt at komme ud og se de nyeste produkter. Det er en bekostelig affære både i forhold til tid og økonomi.

Mange kunder i trælasten de kommende måneder
For Claus Petersen Koch er det vigtigt, at Outline kommer i mål med opdateringer så hurtigt som muligt. Som følge af landets nedlukning og de netop udbetalte feriepenge forventer man hos vidnuesproducenten et særligt stort kundeantal i landets trælaster og byggemarkeder i foråret i år:

- Der er ingen tvivl om, at der er mange faktorer i spil lige nu, som betyder et stort ryk ind i landets trælaster og byggemarkeder. Blandt andet har butikkerne været lukket i lang tid på grund af corona, mens danskernes opsparing vokser blandt andet med den seneste udbetaling af de indefrosne feriepenge. Det er et godt udgangspunkt i forhold til at igangsætte større renoveringsprojekter som eksempelvis en udskiftning af boligens vinduer, forklarer Claus Petersen Koch.

Han fortsætter:

- Og her er trælasten typisk det første stop, forbrugerne gør sig i den proces. I lang tid har de kun kunnet kigge på løsninger på internettet, men behovet for at komme ud og se og opleve produkterne i en fysisk butik er også i høj grad til stede. I den forbindelse vil vi gerne sikre os, at der er adgang til vores opdaterede løsninger, hvilket ikke kun er en fordel for vores salg, men også for trælasten, da det kan give kunden et bedre indtryk af produktet, inden de laver en større investering, som døre og vinduer netop er.

Læs mere under billedet...
Efter flere måneders nedlukning har kunderne behov for at komme ud og se og opleve produkterne i en fysisk butik, vurderer salgschef i Outline, Claus Petersen Koch.

Outline Vinduer er lige nu i fuld gang med opdateringsprocessen af de 190 udstillinger, og hos vinduesproducenten håber man, at det kan bidrage til at skabe en endnu større efterspørgsel på virksomhedens vinduer og døre:

- Rigtig mange af landets dør- og vinduesproducenter sælger ikke deres produkter via trælasterne, men i stedet gennem en håndværker eller til større projektsager, hvilket betyder, de ofte kun har et par enkelte showrooms i Danmark. Vi har derfor en enestående mulighed i forbindelse med salget til forbrugerne, da de kan se vores produkter på næsten 200 lokationer i landet, og det håber vi, at de fortsat i høj grad vil gøre brug af fremadrettet og ikke mindst de kommende måneder, hvor mange renoveringsprojekter står for døren, slutter Claus Petersen Koch.

-los

12/4 2021