left banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Betjen traktoren som en smartphoneValtras SmartTouch-terminal.

Betjen traktoren som en smartphone

For den tidspressede entreprenør giver det luft i både budgetter og tidsplaner at have pålideligt materiel ved hånden

Del artiklen på

Med stramme tidsplaner og høje krav til effektivitet og udførelse skal både logistik, samarbejde og materiel fungere upåklageligt, hvis dagligdagen på byggepladsen skal drives optimalt. Men også brugervenlig og pålidelig teknologi kan spille en afgørende rolle ift. at forenkle arbejdsgangen, når opgaverne skal udføres.

Traktorproducenten Valtra laver traktorer, der egner sig til de nordiske vejr- og arbejdsforhold. Den finske virksomhed leverer i stigende grad traktorer til landets byggepladser, og ifølge national sales manager Arne Spejlborg er der i den grad efterspørgsel på solidt, brugervenligt og teknisk avanceret materiel i byggeriet:

- Selvom traktorer gennem mange år primært har haft deres daglige gang i landbruget, er de ved at indtage byggeriet på ny - og med god grund. Byggepladsens maskiner og materiel skal nemlig kunne lidt af hvert. Alt fra teknik til ergonomi skal understøtte det daglige arbejde, og her leverer traktorer virkelig smæk for skillingen, hvad enten opgaven er krævende eller enkel, forklarer han.

Arne Spejlborg er ikke bleg for at mene, at traktorer er skræddersyet til byggeriet. Ikke mindst fordi maskinernes mange egenskaber, der tæller alt fra manøvredygtighed til avanceret teknologi, kan bidrage til at lette entreprenørens arbejdsdag. Samtidig er han ikke i tvivl om, at brugervenlig og intuitiv teknik er blandt de egenskaber, der har banet vejen for, at Valtras traktorer har indtaget byggepladserne landet over:

- Vi mener i al beskedenhed, at en traktor skal være nemmere at betjene end en smartphone. Tag nu vores højteknologiske SmartTouch-terminal, som gør det langt nemmere at tilgå traktorens mange funktioner. Med vores 9'' Touchscreen, multifunktionelt kørehåndtag, hydraulik-joystick og fuld integreret teknologi letter SmartTouch arbejdsdagen og giver den bedst mulige brugervenlighed. Derudover har SmartTouch-armlænet en brugerflade, der er nem og bekvem at betjene.

Sådan fortæller Arne Spejlborg om SmartTouch, der senest har vundet den nyligt afgjorte nordiske traktortest, som det danske magasin TraktorTech bl.a. er medarrangør af.

Let indstilling og god komfort   
Jesper Horn Maskinudlejning har i snart 20 år udlejet maskiner og maskinførere til entreprenørfirmaer, ligesom virksomheden selv løser en lang række opgaver inden for bl.a. anlæg og nedbrydning. Ejer Jesper Horn lægger ikke skjul på, at brugervenlig teknologi og ergonomisk design giver en nemmere arbejdsproces, hvad enten der skal løftes eller transporteres.

- SmartTouch-terminalen giver dig nem kontrol over traktorens mange funktioner, og den er let at indstille fra opgave til opgave. Samtidig giver førerkabinen en god komfort, og du kan tilføje div. features, hvad enten det omfatter ekstra hydraulik eller LED-belysning.      

Jesper Horn understreger samtidig, at dagligdagen på byggepladsen ikke tillader dyre spildtimer og mangelfuld service. Og med en traktor på job er der garanti for hurtig support og minimal risiko for nedetid, forklarer han:

- Vi bruger ofte traktorer, da de ganske enkelt giver mindre nedetid og færre unødige værkstedsbesøg. Og skulle uheldet være ude, står serviceværkstedet altid klar med hjælp og support, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet. Derudover er traktoren meget agil og kan let begive sig ud på marker og andet uvejsomt terræn.

Konstruer traktoren efter egne behov   
Valtra giver desuden mulighed for at konstruere traktoren, så den er tilpasset den enkeltes behov, hvad angår redskaber, udstyr, design, arbejdsmiljø mv.

- Selvom vores traktorer er så godt som skræddersyede til byggepladsen, får du stadig mulighed for at præge din traktor med alt fra favoritindretning til designkarakteristika til yndlingsfarve og -grafik.  Al tilbehør og udstyr monteret i Valtra Unlimited-værkstedet er desuden dækket af fabriksgaranti, hvilket er din sikkerhed for optimal kvalitet og service. Sidst, men ikke mindst, kan du nemt monitorere din maskines tilstand lige fra placering til brændstof- og servicebehov. Al data sendes til både dig og dit serviceværksted, så du kan få hurtig assistance, hvis du skulle få brug for det.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

10/5 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.