LCA
LCA
scroll
Endelig messe: NordBau er tilbage NordBau er en af de første større messer til at ’genåbne’ efter 16-18 måneder uden messer. 8.-12. september går det igen løs i nordtyske Neumünster.

Endelig messe: NordBau er tilbage

Efter corona-pausen er en af Nordeuropas største byggerimesser atter på plads i Neumünster. Nordbau sætter i 2021-udgaven ekstra fokus på bæredygtighed og energieffektivitet

Årets NordBau-messe, som løber af stablen den 8.-12. september 2021, har i år en temaudstilling med fokus på recycling i byggeriet. På den traditionsrige danske fællesstand kan man også spore øget fokus på bæredygtighed og energieffektivitet i byggeriet. Men der er også fokus på at bygge intelligent – dvs. gøre tingene lidt smartere og mindre belastende for håndværkerne på byggepladserne.

Temaudstillingen på Nordbau om Recycling er placeret i hal 8 tæt ved de danske udstillere som generalkonsulatet i Hamburg sammen med den danske messeagent har koordineret gennem 45 år ud af de 66 gange, Nordbau har været afholdt – kun sprunget over i 2020 grundet Corona.

NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt årligt i nordtyske Neumünster. Byggerimessen har hvert år ca. 60.000 besøgende og omkring 900 udstillere fra det meste af Europa. Dog har den danske deltagelse gennem årene være langt den største udenlandske.

Selvom 2021 stadig er præget af corona og de dønninger, lockdown har givet – bl.a. har en del større byggevareproducenter på koncernbasis besluttet at holde udstillingspause også i 2021 – så er det alligevel lykkedes Nordbaus danske agent, Jan Hesselberg, at få nye danske firmaer med i årets Nordbau. Derfor er årets messe arealmæssigt stort set som det var i 2019.

Dog er der i år flere danske udstillere på udeområdet.

Læs mere om NordBau her (tysk og engelsk).

-los

1/9 2021