left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Smal sakselift letter arbejdetFoto: PR.

Smal sakselift letter arbejdet

Den terrængående sakselift med støtteben er lettere og fylder mindre ift. mange andre løsninger

Del artiklen på

En lille og nemt håndterbar sakselift, der samtidig er terrængående, har stået højt på mange håndværkere og gartneres ønskeseddel i mange år. De nuværende

Sakselifte kan være for store og tunge til at blive brugt i de områder, hvor det er svært at komme til. Men nu kommer der en ny lift til det danske marked, som gør det muligt at nå de steder, der før var uden for rækkevidde.

Horsens Lift, der er liftudlejer i Jylland og på Fyn, har netop modtaget Snorkel-liften, S2755RT. Hos Esben Vernholt Jensen, der er direktør hos liftvirksomheden, er der store forventninger til den nye lift, der kommer fra England.

- Ved byggeopgaver eller ved beskæringsopgaver er det ofte snært med pladsen til en lift. Især når der f.eks. skal være støtteben på sakseliften, så den kan bruges på ujævne og bløde underlag. Præcis her vil den nye lift være en kærkommen hjælp. Eksempelvis er bredden på liften med nedslåede støtteben 145 centimeter, hvor de hidtil smalleste har været 175 centimeter, siger Esben Vernholt Jensen .

Passer fint til markedet
Ifølge direktøren hos Horsens Lift er det særlig interessant, at den nye lift er markant lettere end andre alternativer på markedet for sakselifte. Den kan køre på græsplæner eller fliser uden at forrette store skader pga. den lille egenvægt på lidt over 2500 kg. Den lave vægt betyder også, at liften kan køres op på en trailer og sættes efter en større varebil. Det er med til at holde prisen nede for lejen af liften, da det ikke er nødvendigt at rekvirere lastbiltransport.

At entreprenøren selv kan forestå transporten af liften med trailer betyder også, at den nemt kan flyttes mellem forskellige lokationer. Ved bygge- eller reparationsopgaver i bymidten er det ofte svært at komme til med større lifte på specialtransport, og derfor forventer Esben Vernholt Jensen også, at liften kan lukke det hul i markedet:

- Liften har firehjulstræk, og dermed er den terrængående til en vis grænse og støttebenene er selvjusterende, så de automatisk passer til underlaget. Kurvekapaciteten er 300 kg, hvilket passer rigtig fint til markedet. Samtidig kan kurven skydes ud, så den samlet bliver over tre meter lang, forklarer Esben Vernholt Jensen.

Kurvens maksimale arbejdshøjde er ca. ti meter, mens den maksimale hastighed er lige lidt over fem kilometer i timen, og det vil især være givtigt for kunderne i den grønne sektor, der ofte skal køre en del med dieselliften ved beskæringsopgaver.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

14/5 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.