LCA
LCA
scroll
Vil endnu tættere på københavnerneDet nye showroom ligger på Århusgade 131 i Københavns Nordhavn.

Vil endnu tættere på københavnerne

Som et led i forretningsudviklingen åbner Zurface showroom i Københavns Nordhavn. Virksomheden vil gerne tættere på kunder, arkitekter og øvrige samarbejdspartnere øst for Storebælt

Grundet en øget efterspørgsel på miljøvenlighed og æstetik åbner Zurface showroom på yderligere en lokation i København. 

- Vi vil gøre det nemt for arkitekter, entreprenører og private bygherrer at afsøge mulighederne og har naturligvis også lyst til at være mere synlige i det københavnske bybillede.

- Vores nye showroom ligger ideelt placeret, og samtidig bliver vi en del af Nordhavnens spændende byudvikling, fortæller Jesper Madsen, der er administrerende direktør i Zurface.

Det nye showroom i Københavns Nordhavn er en del af virksomhedens forretningsudvikling, der blandt andet skal skabe bedre balance i Zurfaces repræsentation på tværs af landet.

Lokalerne i Nordhavn skal derfor supplere virksomhedens allerede eksisterende afdeling på Amager.

Udover at give kunderne et indblik i Zurfaces produkter til både indendørs og udendørs brug får den nye lokation også en mere udadvendt rolle. 

- De nye lokaler, vi er flyttet ind i, er meget mere end blot showroom. Det er også et sted, der skal danne rammen for en række arrangementer for eksempel under 3 Days of Design, mens tegnestuer eller designstudier også kan låne stedet til egne events, siger Jesper Madsen.

For at give kunderne den bedste oplevelse i det nye showroom på Århusgade har Zurface ansat Klaus Hansen som salgsrådgiver og projektleder.

- Klaus kommer med masser af erfaring fra sine tidligere ansættelser i blandt andet CG Jensen, NCC og senest Randers Tegl, og jeg er ikke i tvivl om, at han passer godt ind i vores nye setup og kan rådgive vores brede vifte af kunder, siger han.

Klaus Hansen vil have sin base og daglige gang i showroomet.

Det er ikke alene Zurface, der er at finde i lokalerne. Naturstenseksperterne deler matrikel med de to møbeldesignvirksomheder Houe og Thors Design, og det er der en god grund til.

- Vi ser mange fællestræk mellem Houe, Thors Design og Zurface.

- Vi supplerer hinanden – og ikke mindst hinandens produkter – rigtig godt - blandt andet fordi vi alle tre har et stort fokus på at skabe æstetisk smukke og holdbare løsninger med en lang levetid, fortæller Jesper Madsen og fortsætter:

- Vores kundegrundlag har mange overlap, og ambitionen er naturligvis, at vi i fællesskab kan drage nytte af de synergieffekter, der er imellem os, og at resultatet kan give vores fælles kunder en ekstraordinær oplevelse.

-dc

13/2 2024