Aktuelle nyheder - Have

Et overflødighedshorn af haveoplevelser Arrangørerne forventer mindst 20.000 besøgende til den første Cph Garden, der byder på alskens input til have og altan d. 21.-25. juni i Valbyparken.

Et overflødighedshorn af haveoplevelser

Valbyparken kommer til at summe af haveglæde, når Haveselskabet og Silvan åbner haveudstillingen Cph Garden onsdag d. 21. juni. 8 showhaver, 12 udstillingshaver, show og events samt over 150 udstillere står klar

Del artiklen på

Bæredygtige byhaver, spiselige afgrøder og smukke prydhaver. Der bliver noget for enhver smag, når Silvan og Haveselskabet byder velkommen til det store haveshow Cph Garden i Valbyparken fra den 21.-25. juni. Både nuværende og kommende haveentusiaster kan lade sig inspirere af de nyeste havetrends og gå på opdagelse i alt fra spektakulære prydhaver til hippe byhaver.

Haveshowet Cph Garden bliver den første af sin slags i Danmark. Og som henholdsvis hovedsponsor og arrangør glæder Silvan og Haveselskabet sig meget til at præsentere de besøgende for en bred vifte af foredrag, demonstrationer, værksteder og grønne oplevelser.

- Det er blevet meget trendy at dyrke have, uanset om man har et lille frimærke midt i byen eller mange hektar på landet. Til Cph Garden kan man opleve de nyeste tendenser inden for alle typer af haver. Udstillingen er Danmarks første store haveshow, der henter inspiration fra nogle af verdens førende haveudstillinger i England. Vi er spændte på at møde de mange besøgende og give dem en haveoplevelse ud over det sædvanlige, siger produktchef i Silvan, Klaus Jensen.

Masser af inspiration til grønne fingre
Under Cph Garden vil Silvan være til stede med en 100 kvm salgsstand og en udstillingshave, hvor man kan lade sig inspirere af nye idéer til altaner, drivhuse, højbede og meget mere. Derudover er byggemarkedet partner på en 50 kvm showhave, Seernes drømmehave, i samarbejde med TV2 Fri. Konceptet er, at seerne leverer input og idéer, og herefter tager havearkitekt Knud Bundgaard over og skaber seernes drømmehave.

- Vi går rigtig meget op i at rådgive og inspirere vores kunder, så de kan få mest muligt ud af de kvadratmeter, de har til at dyrke grønt. Derfor er det også helt naturligt, at vi støtter op om en begivenhed som Cph Garden. De seneste år har vi i den grad mærket haveglæden blandt vores kunder, og vi glæder os til at vise de mange muligheder, der findes inden for altankasser, drivhuse og afskærmningsløsninger, fortæller Klaus Jensen.

Silvan og Haveselskabet forventer mindst 20.000 besøgende fra ind- og udland i løbet af de fem dage. De mange besøgende kan blandt andet se frem til at opleve otte smukke showhaver, der er designet af nogle af Danmarks dygtigste havedesignere, foredrag med landets førende haveeksperter om alt fra fermentering, altandyrkning og giftige planter samt en lang række arbejdende værksteder, som byder på forskellige aktiviteter for børn og voksne.

Læs mere om Cph Garden her.

-los


Læs mere om Have

16/6 2017
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine