Aktuelle nyheder - Have

Gelændersystem nu som komplet gør det selv-pakkeDet nye gelændersystem fra DolleNordic hedder Nordic og kan opgradere både terrasse, trappe, indgangen til boligen eller som her den franske altan.

Gelændersystem nu som komplet gør det selv-pakke

Den danske trappeproducent Dolle lancerer et gelændersystem i galvaniseret stål, som kan bestilles og monteres på én og samme dag

Del artiklen på
Boligtrenden går i retning af mere fleksible løsninger, hvor den enkelte har mulighed for at sætte sit eget personlige præg på indretning og design. En tendens, som DolleNordic i høj grad mærker, og som den danske trappeproducent nu efterkommer ved at tænke brugeren ind i udviklingen af nye produkter og tilbyde simple løsninger med mange kombinationsmuligheder:

- Egentlig kan man sige, at vi har udviklet vores nye gelændersystem i samarbejde med vores kunder, da vi har lyttet og reageret på de aktuelle krav og behov, vi oplever i markedet. Konceptet er derfor meget simpelt, da vores mål er at gøre det nemt at opgradere sin terrasse, trappe eller indgang til boligen med et moderne gelænder i nordisk design. Så hvis tiden ikke er inde til at investere i f.eks. en ny trappe, er det i stedet nu muligt at tilføre et minimalistisk gelænder, der skaber et helt nyt udtryk i boligen, siger adm. direktør i DolleNordic, Christian Reimer.

En komplet pakke
De fleste galvaniserede stålgelændere, der findes på markedet i dag, fremstilles som speciallavede smedeløsninger. Det kan være en besværlig og dyr proces, og her adskiller DolleNordic gelændersystemet sig ved at kunne bestilles i byggemarkedet som en komplet gør det selv-pakke.

- Vi tilbyder et færdigt produkt, som er let for en håndværker eller gør det selv-boligejer at opsætte på relativt kort tid. Den lange og individuelle produktionsproces, der ellers kendetegner produkter i galvaniseret stål, erstattes herved af et køb og saml-koncept. Og hvis der er særlige ønsker eller behov for specialmål, står vores hold af konsulenter klar til at svare på spørgsmål og rådgive omkring de mest optimale og skræddersyede løsninger, forklarer Christian Reimer.

Klarer det skandinaviske vejr
Gelændersystemets navn er Nordic, og navnevalget er ikke tilfældigt. Produkterne er nemlig optimerede til det skandinaviske vejr, der kræver robuste materialer til at kunne klare alle årstiderne og overgangene mellem disse:

- Materialerne til gelændersystemet er udvalgt nøje for at kunne klare det skandinaviske vejr. Derfor er håndlisten fremstillet i træsorten Jatoba, der i modsætning til andre træsorter kun udvider sig ganske lidt og er det helt ideelle materiale, når gelænderet skal monteres udenfor, slutter Christian Reimer.

-los

Om DolleNordic gelændersystemet
- Produceret i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i alle ønskede farver
- FSC-certificerede håndlister og CE-mærket stål
- Kan anvendes til både lodret og vandret montage til terrasser, altaner, franske altaner, indgangspartier mm.
- Designet til både inde- og udendørs brug
- Overholder alle sikkerhedskrav i forhold til gældende standarder


Læs mere om Have

27/2 2017
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine