Aktuelle nyheder - Have

Lancerer skruefri terrasse med klik-montageMed aluminiumsskinner under er det let at klikke terrassebrædderne på i i-Clips belægningssystemet.

Lancerer skruefri terrasse med klik-montage

Terrasseproducenten Dolle Nordic vil gøre det lettere for håndværkere at montere en stilren terrasse – helt uden træpropper

Del artiklen på

i-Clips er navnet på et nyt belægningssystem til terrassen, altanen eller anden belægning, der kan monteres ved hjælp af ganske få klik, uden brug af skruer og alt for meget værktøj:

- Det særlige ved i-Clips er, at det nu er muligt at bygge en terrasse eller altan med skruefrie brædder, som for det første er utrolig lette at lægge og dernæst efterlader et mere stilrent finish. Systemet optimerer arbejdsgangen uden at gå på kompromis med kvaliteten, fortæller adm. direktør Christian Reimer.

Systemet består af en aluminiumsskinne og brædder i både træ (PEFC-mærket thermofyr og FSC-mærket kebony) og komposit (antricitgrå og brun). Belægningen klikkes fast til systemets aluminiumsskinner, som fra start er lagt med den korrekte afstand mellem brædderne. Det sparer håndværkernes tid, og i det hele taget er det en stor del af Dolle Nordics vision at tilbyde simple og brugervenlige produkter:

- Vi har med i-Clips taget skridtet videre fra vores patenterede lofttrappeteknologi ClickFix og tilbyder nu også belægning med klik-montage. i-Clips har på samme måde et patenteret system, og derfor glæder det os, at vi nu kan lancere det nye belægningssystem for første gang i Norden. Netop udfræsningen og skinnen udgør det patenterede kliksystem og derfor også navnet i-Clips, siger Christian Reimer.

Genanvendelig belægning
En anden fordel ved systemet er, at det nu også er muligt at genanvende brædderne ved hjælp af de medfølgende afmonteringsnøgler:

- Som en del af konceptet er det også enkelt at afmontere belægningen ved hjælp af systemets afmonteringsnøgler. Det er praktisk, hvis man nu har tabt noget mellem brædderne, skal flytte eller måske vil udskifte brædderne til fordel for en ny træsort, slutter Christian Reimer.

Se en montagevideo her.

-los


Læs mere om Have

31/3 2017
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine