Aktuelle nyheder - Have

Verdens største havemesse

Verdens største havemesse

Interessen for haven, grill og outdoor living er øget de senere år, så der er igen lagt op til succes for havemessen Spoga+gafa, når dørene åbnes i september

Del artiklen på

Indkøber og dem, der arbejder med at sælge løsninger og produkter til haven burde slå vejen forbi havemessen Spoga+gafa i Køln, når den åbner i starten af september.

Messearealet i Køln er i år oppe på 230.000 m2 fyldt med alt, hvad man kan drømme om til sin have.

Alene området med grill og tilbehør har i flere år været verdens største BBQ-messe. I år bliver området udvidet med 5000 m2, så der også bliver plads til præsentation og live demonstrationer af det udendørs køkken, så der bliver rigeligt at se og smage på for de næsten 40.000 fagfolk fra over 100 lande, der forventes at kigge forbi. Kun 15 % af de besøgende kommer fra Tyskland, så messen er meget international.

Et andet område i vækst er batteri--drevne maskiner til haven, hvor udstillingsarealet er 50 % større end sidste år. Området giver godt indblik i den teknologiske udvikling, der kommer til at præge livet i haven, på terrassen og altanen.

Udendørsmøblerne tæller igen over 500 udstillere. Der er alt lige fra billige møbler ’Made in China’ til eksklusive high end møbler, hvilket giver et unikt indblik i næste års trends.
I år kan messearrangøren Koelnmesse præsentere omkring 2000 udstillere fra 60 lande.

-mo

Fakta
Spoga+gafa afholdes den 2.-4. september 2018 i Køln.
Udvalgte områder på messen: Alt til haven, Havemøbler, Grill & BBQ, Haveredskaber, Haveartikler, Havemaskiner, Drivhuse, Lys, Vand, Leg & Fritid.
Messen nås nemt med bil eller med fly til Düsseldorf og derfra med tog til messen i Køln.

Læs mere om Have

6/7 2018
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine