Aktuelle nyheder om byggebranchen - Isolering

IKO kommer til Danmark

Den canadiske virksomhed med 4000 ansatte starter op med Danmark som base for Skandinavien

Del artiklen på
PIR-isoleringen vinder kraftigt frem, og i Danmark, hvor der stilles større og større krav til energieffektivitet, står byggebranchen overfor store udfordringer, hvis man vælger at isolere med mineraluld i ydervæg og gulv.

Nu starter IKO, der producerer tagmembraner og PIR-isolering og tilbyder løsninger til alt fra flade tage til kælder- eller hulmursisolering, op i Danmark som base for Skandinavien. Den canadiske virksomhed har 4000 ansatte, 37 produktionsenheder globalt og et europæisk hovedsæde i Belgien.

Ifølge IKO løser deres PIR-isoleringsplader opgaven 40 % tyndere end mineraluld. Det betyder, at man kan vinde mininum seks m2 ved at anvende IKO’s PIR-isoleringsplader fremfor mineraluld i hulmuren i et typisk 150 m2 parcelhus.

-kj

Læs mere om Isolering

9/2 2017
IsoleringBygnings- og teknisk isoleringDampspærreFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingGulvisoleringHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTagisoleringtermo betonmåtterTermograferingThermo asfaltmåtterUdvendig isoleringVintermåtterVæggeTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder