LCA
scroll
Oplever stigende behov for projektorienteret salgDe erfarne branchefolk Jens Engbo Norddal (tv.), Hans Kjøller, Carsten Bonde Laugesen (th.), der alle er tiltrådt i indeværende år, skal være med til at styrke væksten hos Papiruld Danmark.

Oplever stigende behov for projektorienteret salg

Med tilgangen af en branchevant adm. direktør samt flere erfarne medarbejdere er Papiruld Danmark fuldt rustet til at erobre nye andele på det eftertragtede projektmarked

Nok kradser Corona-krisen stadig – men hos Papiruld Danmark, der er landets eneste producent af isoleringsmaterialet Papiruld, ser fremtiden både lys og grøn ud. Den Hillerød-baserede virksomhed, der for længst har sparket porten ind til boligejerne, vinder nu i stigende grad indpas blandt arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører og bygherrer.

Ifølge Holger C. Hansen, der udover at være medejer også er bestyrelsesformand for Papiruld Danmark, skal en væsentlig katalysator for virksomhedens fremgang – både nu og i fremtiden – findes i branchens stigende behov for projektorienteret salg. Dette indebærer, at byggerierne følges tæt og helt til dørs af producentens rådgivere, slår han fast.

- Som leverandør af byggematerialer er det nødvendigt at være proaktiv, hvis man vil afsætte sine varer. Behovet for kompetent rådgivning og service er steget voldsomt, og derfor er det altafgørende at have medarbejdere med teknisk viden og knowhow, der står til rådighed med sparring og support over for byggeprocessens parter, hvad enten det er den udførende, projekterende eller rådgivende del.

En anden årsag til den øgede efterspørgsel på producentens produkter skal ifølge Holger C. Hansen findes i markedets voksende fokus på miljøhensyn.

- Papirisolering nedsætter ikke bare energiforbruget i den enkelte bygning. Vores materialer fremstilles af overskudspapir og genbrugsaviser, hvilket sikrer en ekstremt lavt CO2-udledning i produktionsfasen, påpeger han.

Ny mand på ledelsesgangen
For at indfri ambitionen om at følge med den bæredygtige efterspørgsel har Papiruld Danmark i år udvidet organisationen med flere erfarne branchefolk. Det gælder ikke mindst tilgangen af en ny adm. direktør, der nu står i spidsen for at fastholde væksten og øge efterspørgslen på Papiruld.

Jens Engbo Norddal, der siden februar 2020 har været Papiruld Danmarks nye mand på ledelsesgangen, er tidligere skandinavisk markedsdirektør hos James Hardie. Med sin mangeårige salgs- og ledelseserfaring fra byggebranchen er hans primære fokus at bidrage til fortsat vækst med fokus på salg, service og rådgivning til projektmarkedet.

Han har siden fået selskab af to tidligere James Hardie-kolleger, Carsten Bonde Laugesen, der skiftede job i maj, og Hans Kjøller, der blev ansat i Hillerød-virksomheden 1. december. Begge er tiltrådt som projektrådgiver og arkitektkonsulent.

- At vi har valgt at opruste med så fagligt stærke og branchevante kapaciteter skyldes ikke mindst vores øgede fokus på projektmarkedet, hvor både Carsten og Hans har et omfattende netværk. Derudover har de begge et indgående kendskab til byggebranchen, herunder ikke mindst lavenergibyggeri, konkluderer Jens Engbo Norddal om styrkelsen af organisationen. Han fortsætter:

- Med tilgangen af de nye ansigter har vi de bedst mulige forudsætninger for at opdyrke projektmarkedet yderligere via kombinationen af grønne kvalitetsløsninger, tæt kundekontakt samt solid rådgivning baseret på teknisk viden og knowhow.

-los

3/12 2020