Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Kloakfirma opruster igenKøber adm. direktør FKSSlamson, Michael Nielsen (tv.), og sektionsdirektør hos HCS, Claus Gotfredsen, der står som sælger af slamsugningsdelen af transportvirksomheden.

Kloakfirma opruster igen

Bøgballe Kloakservice bliver nu en del af FKSSlamson. Alle aktiviteter lægges sammen med Bøgballe TV-inspektion, som FKSSlamson for nylig overtog

Del artiklen på

Med det andet opkøb inden for fire måneder, så mener de det alvorligt i FKSSlamson, når de siger, de opruster i det midt- og østjyske. For blot fire måneder siden opkøbte FKSSlamson en anden kloakvirksomhed i samme område, nemlig Bøgballe TV-inspektion i Hedensted Kommune. Købet sker som led i vækstambitionerne i det øst- og midtjyske.

- Bøgballe TV-inspektion og Bøgballe Kloakservice har hver deres kompetencer. Bøgballe TV-inspektion er dybt specialiseret i TV-inspektion af kloakker, mens Bøgballe Kloakservice har specialiseret sig i slamsugning for både private og industrien. Suppleret med mandskab, materiel og kompetencer fra vores andre afdelinger i Jylland kan afdelingen i Hedensted operere både som en lille enhed eller trække på flere muskler og kompetencer, hvis det er nødvendigt ved større opgaver, siger adm. direktør Michael Nielsen fra FKSSlamson.

Med købet af Bøgballe Kloakservice samler FKSSlamson alle aktiviteter i Hedensted i en samlet enhed hos Bøgballe Kloakservice i Løsning. De to ansatte hos Bøgballe Kloakservice følger med over i det nye setup.

Overtager kloakdelen
Det er transportvirksomheden HCS A/S Transport & Spedition, der bl.a. leverer affaldshåndtering og miljøydelser, der siden 2012 har ejet Bøgballe Kloakservice. HCS tilbyder udover affaldshåndtering også deres kunder slamsugning. Den opgave overtager FKSSlamson nu for HCS i forbindelse med købet af Bøgballe Kloakservice.

- Vi har indgået en aftale om, at vi for HCS nu står for slamsugningen fremadrettet hos de HCS-kunder, der får udført slamsugning. Aftalen omfatter HCS kunder i både Jylland og på Fyn. Partnerskabet med HCS er selvfølgelig også med til at gøre købet ekstra interessant for os, fordi det giver et godt fundament at starte ud på, siger Michael Nielsen.

FKSSlamson er etableret i 1954 og beskæftiger i dag flere end 160 ansatte. Virksomheden udfører et bredt udbud af kloak- og industriservices over hele landet. FKSSlamson har hovedkontor i Odense og driftsafdelinger i Aalborg, Esbjerg, Skive, Silkeborg, Randers, Fredericia, Løsning, Bolderslev og København.

-los
Læs mere om Kloak & afvanding

9/5 2019
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.