Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Kloakservice på abonnement giver boligforeninger ro i mavenMange af de kunder, der har kloakservice på abonnement, kender efterhånden Norva24’s chauffører, der også gerne kommer med råd og anbefalinger.

Kloakservice på abonnement giver boligforeninger ro i maven

Kloakvirksomheden Norva24’s abonnementsordning sparer boligforeninger penge og giver samtidig vished om, at kloakkerne bliver vedligeholdt igennem hele sæsonen

Del artiklen på

For at yde en endnu bedre service til boligforeninger har Nordens største kloakservicevirksomhed, Norva24, lanceret en abonnementsløsning, hvor boligforeninger for et fast beløb om måneden kan få vedligeholdt deres kloaknet efter faste aftaler og få renset afløb, hvis behovet opstår.

Abonnementsordning er målrettet boligforeninger med et større antal lejemål og kan tilpasses efter behov. Foreningen betaler en fast pris per lejemål. Til gengæld kan boligforeningen ringe efter kloakvirksomheden, så snart der er brug for det.

- De boligforeninger, der har vores abonnementsordning, er især glade for, at al usikkerhed med hensyn til uforudsete ekstraudgifter på grund af tilstoppede kloakker er væk. De ved, hvad de skal betale hver måned, og det giver dem ro i maven, siger afdelingschef Anders Duus.

Stoler på kloakmanden
Taastrupgaard i Høje Tåstrup, der har 725 boliger, er blandt de boligforeninger, der har kloakservice på abonnement. Her rykker Norva24 næsten ud på daglig basis. Det fortæller Kim Flittner, der er servicemedarbejder hos ejendomskontoret i Taastrupgaard.

- Når et afløb er stoppet til, kan vi ringe efter kloakmanden uden at bekymre os om, hvad det kommer til at koste. Vi kan stole på, at de kommer hurtigt, og de laver det, de skal, og så sender de folk ud, der er gode til at snakke med vores beboere – de er gode til mennesker, siger Kim Flittner.

Anders Duus supplerer:

- Vi oplever, at mange af kunderne efterhånden kender vores chauffører, der også gerne kommer med råd og anbefalinger. Der er et godt partnerskab.

Sparer penge med abonnement
Med abonnementsordningen slipper boligforeninger for uforudsete ekstraregninger for kloakservice, og den samlede pris bliver typisk også billigere for kunden.

- Vi kan budgettere retvisende efter, hvad vi kommer til at bruge på kloakservice i løbet af året, og vi sparer mange penge i forhold til, hvis man skulle tilkalde dem på timebasis. Det giver en økonomisk tryghed, siger Kim Flittner.

-los


Læs mere om Kloak & afvanding

16/11 2020
BrønddækslerByggerådgivningDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.