Aktuelle nyheder - Maling

Farvevirksomhed åbner æblelund

Farvevirksomhed åbner æblelund

Farvevirksomheden PPG Dyrup åbner deres æblelund for borgere og medarbejdere. Det sker som et led i en omdannelse af byrummet i Gladsaxe Erhvervsby og er et resultat af et privat og offentligt partnerskab

Del artiklen på

PPG Dyrup har en for de fleste hemmelig æblelund i Gladsaxe Erhvervsby, hvor virksomhedens medarbejdere har kunnet nyde en tur i det grønne og plukke æbler og brombær. Nu får borgerne og erhvervsbyens øvrige medarbejdere også glæde af området.

Mandag 22. oktober åbner PPG Dyrup officielt æblelunden for offentligheden. Her vil Gladsaxes borgmester Trine Græse sammen med Peter Sørensen, direktør for PPG Dyrup og formand for Gladsaxe Erhvervsby, byde på friskpresset æblejuice og en åben snak om den fremtidige brug af æblelunden.

Omdannelse af erhvervsbyen
Gladsaxe Kommune arbejder målrettet med at omsætte FNs Verdensmål for en bæredygtig udvikling i lokale tiltag, der kan være med til at løfte den globale bæredygtighedsdagsorden. Her er indgåelsen af partnerskaber med erhvervslivet, Gladsaxes borgere og andre parter en vej til at finde nye, innovative løsninger på lokale udfordringer.

Det er i kraft af samarbejdet i Gladsaxe Erhvervsby, hvor PPG Dyrups direktør Peter Sørensen er formand, at Dyrup nu har valgt at give offentligheden adgang til deres æblelund. Samarbejdet er et led i en større omdannelse af byrummet i erhvervsbyen, hvor en lang række ejere, lejere og Gladsaxe Kommune arbejder sammen om at udvikle og forskønne området, så der skabes en samlet identitet mellem de offentlige og private arealer.

- Vi tror på, at vi kan skabe stor værdi ved at indgå i partnerskaber med borgere og virksomheder, som kan styrke Gladsaxe som en attraktiv kommune at bo og arbejde i. Samtidig flugter dette samarbejde godt med vores arbejde med at åbne både offentlige og private arealer op og give flere adgang til grønne og rekreative arealer, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse. Også PPG Dyrups direktør Peter Sørensen ser frem til at byde offentligheden velkommen i æblelunden.

- Vi vil gerne give vores bidrag til at gøre området omkring Gladsaxe Erhvervsby mere attraktivt for alle, der arbejder her og byens øvrige borgere. Vores medarbejdere har meget glæde af æblelunden, og den glæde vil vi gerne dele med alle andre. Og kan vi samtidig skabe noget sammen, der kan bringe os endnu tættere på hinanden og åbne arealerne mere op, vil det være rigtig spændende, siger han.

-jhn

Læs mere om Maling

12/10 2018
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.