Aktuelle nyheder - Maling

Spiced Honey er årets farve 2019Årets farve 2019 – Spiced Honey – kan købes hos Nordsjö forhandlere fra i dag.

Spiced Honey er årets farve 2019

Det er Nordsjö, der har valgt Spiced Honeyt ud fra dybdegående analyser af trender indenfor mode, design, arkitektur og dagens forbrugeradfærd

Del artiklen på

Farven som perfekt fanger årets tema ’Let the light in’ har en varm ravtone inspireret af honningens skønhed og alsidighed. Det er et moderne valg som passer en mængde forskellige livsstile og indretninger. Den udtrykker også den nye følelse af optimisme som kom frem i den globale trendforskning.

- Dagens afsløring af Spiced Honey er yderligere en milepæl for at give forbrugerne mulighed for at vælge farve med stor selvtillid. Det er en farve, som kan give ro, være afslappende men også fuld af liv, afhængig af lyset og farven som den kombineres med, siger Ann-Charlotte Linde, Colour Manager på Nordsjö, der har valgt årets farve 2019.

Førende designere
Nordsjös farver starter sin rejse ved firmaets globale Aesthetic Center, som i mere end 25 år har haft ansvaret for trendanalyse, farveforskning og farvedesign. Hvert år inviterer man en række førende designere fra hele verden, som mødes og fanger stemningen i verden, som så overføres til den årlige farvepalet.

- Vores seneste trendforskning viser, at mennesker rundt om i verden oplever en ny følelse af energi og optimisme. Vi ønsker at nå ud, engagere os med andre og gøre tingene bedre. Spiced Honey afspejler disse ønsker. Sidste år var mange af os urolige for de globale hændelser, så vi lukkede vores døre for at trække os tilbage og omgruppere. Nu føler vi os klar til at åbne vores vinduer og slippe lyset ind, tilføjer Ann-Charlotte Linde.

-los

Læs mere om Maling

4/9 2018
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.