left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Tag

Dansk ovenlysmodul vinder pris for fremragende kvalitetsdesign Velux klinkløsning giver maksimalt dagslys til større glastage, og er især velegnet til større glastage i kommercielle og offentlige bygninger.

Dansk ovenlysmodul vinder pris for fremragende kvalitetsdesign

Ovenlysmodulsystemet Velux klinkløsning er tildelt den internationale designpris ’Red Dot, Product Design 2020’ for sit design af høj kvalitet

Del artiklen på

Den internationale Red Dot-jury gav det eftertragtede kvalitetsstempel til klinkløsningen, som er det nyeste produkt inden for Velux ovenlysmoduler. Dermed er den danske producent af ovenlysvinduer blandt vinderne i verdens mest berømte designkonkurrence.

- Vi er selvfølgelig dybt beærede over at modtage dette kvalitetsstempel for fremragende produktdesign. Vores produkter bidrager med dagslys og frisk luft for at forbedre menneskers livskvalitet. Det er kernen i vores brand. Red Dot-mærkatet kan være med til at øge kendskabet til vores produkters kvalitet og forbinde vores produkter med godt produktdesign, siger David Briggs, CEO i Velux Gruppen.

Som navnet antyder, har den nye klinkløsning en unik klinkstruktur, hvor mange rækker af ovenlysmoduler kan sættes sammen for at skabe et stort glastag. Den er kendetegnet ved et minimalistisk design med en sammenhængende og elegant konstruktion med smalle støttebjælker.

- Vi har udviklet Velux klinkløsningen for at kunne tilbyde kunderne en løsning med maksimalt dagslys til større glastage. Dermed har vi udvidet vores produktsortiment fra moduler, der er monteret ved siden af hinanden til denne unikke klinkløsning. Vores monteringssystem kobler modulerne tættere sammen, og inddækningen sikrer en vandtæt løsning i det elegante Velux ovenlysmoduldesign, forklarer global R&D direktør, Erik Kjærgaard.

Klinkløsningen er et teknologisk avanceret produkt, som er særligt egnet til kommercielle og offentlige bygninger, såvel nybyggeri som renovering.

I kamp med 6500 andre produkter
I 2020 har designere og virksomheder fra 60 lande indstillet flere end 6500 produkter til konkurrencen.

- Vinderne af Red Dot Award har bevist, at de har skabt fremragende produkter, som er værdige til at vinde en pris. Produkterne har ikke kun vundet på grund af deres æstetik, men også takket være deres usammenlignelige funktionalitet. Med deres designs sætter vinderne nye standarder i deres branche. Jeg vil gerne ønske oprigtigt tillykke med succesen, sagde Professor Dr. Peter ZEC, grundlægger og direktør for Red Dot.

-los

Læs mere om Tag

11/6 2020
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • Carl Ras

  Carl Ras

  Se alle aktuelle kampagner fra Carl Ras her…
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration