left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Nye designmuligheder med frithængende akustikpanelDet at lydabsorbenterne Solo Matrix let kan monteres til skinnesystem, giver arkitekten utallige designmuligheder med lige linjer eller mønstre.

Nye designmuligheder med frithængende akustikpanel

SPONSORERET INDHOLD: Ecophon udvider nu den populære Solo-serie med nyt akustisk Solo Matrix system, der kan monteres hurtigt og nemt, takket være de fabriksmonterede ankre og ’click-in’ koblinger til skinnesystemet

Del artiklen på

Ecophon byder velkommen til et nyt medlem af Solo-familien, den unikke Solo Matrix. Den giver helt nye muligheder for at designe med frithængende elementer. Lydabsorbenterne er nemme at montere og demontere til skinnesystem i loftet.

Hvert panel har en indbygget vippefunktion som, i kombination med den enkle montage, sikrer både tids- og omkostningsbesparelser til store nybyggerier og renoveringsprojekter.

Ecophon Solo Matrix er et patenteret akustisk loftsystem til større arealer, hvor man ønsker en høj dækningsgrad, men hvor en heldækkende loftløsning ikke er mulig eller ønskes.

- Matrix er banebrydende i sin enkelthed og fleksibilitet. Det at lydabsorbenterne let kan monteres til skinnesystem, giver arkitekten utallige designmuligheder med lige linjer eller mønstre, siger Keld Rasmussen, product manager, Ecophon.

Artiklen fortsætter under billedet...
På den tekniske skole Etsam i Madrid ses det svævende udtryk tydeligt.

Giver loftet et svævende udtryk
Det delvist skjulte skinnesystem i rækker eller moduler giver loftet et svævende udtryk. Akutex FT farvepalette er opdateret med 6 nye farver, så den nu består af 20 forskellige farver. Matrix er fremstillet af glasuld i høj densitet, 100 % genanvendeligt og leveres med Nonius ophæng.

- Matrix er designpræcision gjort enkelt. De frithængende loftmoduler giver helt nye muligheder for at arbejde med former og farver. Arkitekter og designere får frihed til at være kreative og samtidig forbedre indendørs lydmiljøer, siger business unit manager hos Ecophon, Mads Søndergaard.

Læs mere om Solo Matrix her, hvor du også kan finde teknisk information, montagehjælp og detaljerede oplysninger om bæredygtighed.


Læs mere om Vægge & lofter

6/10 2020
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag