bygma
bygma
scroll
Styrker porteføljen med flere akustiske løsningerFade er kendt for sine stilrene løsninger, der leverer optimal akustik. De er et godt supplement til Ecophons øvrige akustikløsninger.

Styrker porteføljen med flere akustiske løsninger

Saint-Gobain Ecophon har købt det danske firma fade, der har specialiseret sig i akustiske gipsloftsystemer med et monolitisk finish, der ikke mindst er værdsat af arkitekter og indretningsarkitekter

Opkøbet giver Ecophon mulighed at udvide sit sortiment af tekniske løsninger til forbedring af slutbrugeres komfort inden for akustik, design og bæredygtighed, mens det giver fade mulighed for at fremskynde sin vækst i Europa ved at få adgang til en bred vifte af segmenter som f.eks. hoteller, sundhedspleje og uddannelse.

fades akustiske gipssystem kan anvendes på så godt som alle overflader, herunder både lige og buede vægge, skarpe kanter og buede kupler. Den glatte overflade er en fleksibel tilføjelse til Ecophons brede udvalg af akustiske løsninger.

fade, der blev grundlagt i 2014, er vokset hurtigt i Norden og har opbygget gode positioner i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Administrerende direktør hos fade, Kasper Ehlert, siger:

- At blive del af Ecophon Group er et spændende næste kapitel i fades internationale ekspansion og en anerkendelse af vores innovationsindsats. Innovation og R&D er kerneværdier hos Ecophon, og vi ser frem til at få glæde af synergierne.

Francois Michel, øverste direktør for Ecophon Group, siger:

- fades akustiske gipssystemer er innovative, nemme at installere, og de tilbyder stor robusthed og kvalitet: Med andre ord er de er naturligt og interessant supplement til vores løsninger.

-los

8/6 2021