Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Bygtek Live: Det skal du vide om den nye batteriplatform fra Hilti

Bygtek Live: Det skal du vide om den nye batteriplatform fra Hilti

Der er ikke længe, til man kan få fingrene i Hiltis intelligente og multikompatible 22 volts batteri, Nuron, der passer til mere end 70 spritnye værktøjer. I BygTek Live klæder Hilti Danmarks marketingdirektør dig grundigt på til at tage Nuron i brug

Del artiklen på

Tilmeld dig BygTek LIVE med Anders Stilling Johansen fra Hilti Danmark

Klik her

Hilti satte ikke sit lys under en skæppe, da den nye 22V-batteriplatform, Nuron, blev introduceret til det Nordeuropæiske marked. Det skal være slut med at gå på kompromis. Man behøver som håndværker ikke længere skulle vælge mellem stort og lettilgængeligt. Mellem effektivt og ledningsfrit.

Nuron kan bestilles fra 3. oktober i år. Nuron er en værktøjs- og batteriserie med mere end 70 forskellige slags værktøj i alle størrelser fra skruemaskine til 20 kg borhammer, som alle er kompatible med det samme batteri. 

Batteriet kan lades op på en halv time og Nuron-platformen har en lang række helt unikke og innovative egenskaber, som Hilti Danmarks marketingdirektør, Anders Stilling Johansen vil fortælle meget mere om ved næste udgave af BygTek Live.

Næste BygTek Live kommer til at handle om:

Med Anders Stilling Johansens egne ord står byggebranchen i disse tider overfor mange udfordringer, men også store muligheder. Eksempelvis kan den øgede digitalisering af byggepladserne føre til mere data og indsigt i brug og produktivitet, men stiller også krav til brugervenlighed og gennemsigtige platforme.

- De nye batteridrevne værktøjer giver nye muligheder når det kommer til arbejdsopgaver, men åbner samtidig også for udfordringer med at organisere komplekse værktøjsparker på tværs af byggepladser, siger han og tilføjer:

- Nuron er vores bud på nye tendenser i byggebranchen. Samtidigt er det også et produkt af den feedback som vi har fået fra vores kunder om hvordan vi kan forbedre vores produkter og tjenester, kombineret med mange års forskning og udvikling, der udnytter de seneste fremskridt inden for batteri- og værktøjsteknologi.

Anders Stilling Johansen vil blandt andet fortælle om:

Hvad kan det nye batteri?
Hvad kan de nye værktøjer?
Hvad er filosofien bag den nye platform?
Hvorfor er Nuron markant anderledes end alt, hvad der i forvejen er på markedet?
Hvilke udfordringer og muligheder er der generelt i et marked, der bliver mere og mere digitalt?

Praktisk info
BygTek LIVE afholdes d. 29. september kl. 12:30-13.00 på Zoom.

Tilmelding sker ved at - Klikke her

Du modtager et link til Zoom mødet fra EasyMe, når du har tilmeldt dig.

Du accepterer samtidigt, at BygTek må sende dig mails om BygTek Live. Du kan til enhver tid framelde dig via et link i mailen. Desuden optages episoden til intern og ekstern brug.

Om dagens gæst, Anders Stilling Johansen, Hilti Danmarks marketingdirektør
Anders Stilling Johansen er Marketingdirektør i Hilti Danmark og har erfaring fra roller i Salg, Marketing, Logistik og HR hos Hilti i Danmark, Sverige, England og Australien. Hilti er en global virksomhed der udvikler, producerer og sælger en bred vifte af udstyr til byggebranchen, blandt andet håndværktøj.

Om BygTek LIVE
BygTek LIVE er aktuelle emner i realtid. I BygTek LIVE undersøger vi de emner, som har indflydelse på byggebranchen her og nu. Vi inviterer eksperter i studiet og giver dig mulighed for at stille dine spørgsmål via chatten.

Vi vil gerne producere nærværende, relevant og aktuelt indhold. Vi vil gerne adressere de konkrete og ærlige spørgsmål, der opstår i øjeblikket.

Ved at vi sender live, får vores seere mulighed for at stille spørgsmål, kommentere og reagere i realtid, hvilket vi tror på øger aktualiteten og relevansen af vores indhold og dermed værdien for dig, der ser med.

Har du en idé til et emne, vi kunne tage op i BygTek Live, så hører vi gerne fra dig. Send en mail til Fagredaktør på BygTek, Daniel Christensen - Daniel@odsgard.dk.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

21/9 2022