LCA
scroll
Den innovative enhåndstvinge EZ360 med 360° drejeligt håndtagDen indvendige håndtagsmekanisme beskytter plastikhuset mod arbejdsstøv og spåner.

Den innovative enhåndstvinge EZ360 med 360° drejeligt håndtag

SPONSORERET INDHOLD: Uanset om det er til klassisk montage- eller tømrerarbejde eller til industriel brug, hvor der benyttes enhånds spænde- og spredeværktøj, så kan både professionelle og gør-det-selv-folk drage fordel af EZ360 tvingerne

EZ360 enhåndstvinge fra Bessey er simpelthen er revolution. For ud over de allerede mange fordele ved klassiske enhåndstvinger, får du her mulighed for at være mere fleksibel, arbejde i besværlige potitioner samt sikre en mere ergonimisk og sikker arbejdsposition.

Takket være den innovative 360° roterende mekanisme kan håndtagets position tilpasses perfekt til spændeopgaven og dit arbejdsrum. Dette gør EZ360 enhåndstvinger unikke. 

Uanset om det er til klassisk montage- eller tømrerarbejde eller til industriel brug, hvor der benyttes enhånds spænde- og spredeværktøj, så kan både professionelle og gør-det-selv-folk drage fordel af EZ360-tvingerne. På denne nye enhåndstvinge er det lykkedes udviklerne hos Bessey i Tyskland at få hele håndtagsenheden til at rotere rundt om skinnen.

En 12-trins låsemekanisme sikrer, at den valgte håndtagsposition holdes sikkert. Afhængig af arbejdssituationen kan den mest ergonomiske position vælges for at fiksere emnet let og sikkert - uanset om der arbejdes over hovedhøjde, nede eller fra en besværlig vinkel på emnet.

Det samme gælder spredeopgaver. Takket være den enkle frigørelsesmekanisme kan den øverste spændeflade fjernes uden værktøj og fastgøres igen til den anden ende af skinnen.

Ved brug af flere tvinger på samme tid i et trængt rum kan enhåndstvinger med pumpehåndtag bag skinnen forstyrre hinanden. Dette er ikke noget problem med EZ360, da håndtaget nemt kan drejes ud af det trænge rum, før eller efter spændeprocessen.

Når udløsergrebet på glideskinnen trykkes ned, kan tvingen hurtigt justeres til den ønskede klemme- eller spredebredde eller - hvis den er spændt hårdt fast - udløses igen. De lange beskyttelseshætter fordeler spændekraften på op til 140 kg og beskytter derved samtidig emnets overflader.

Med sit lidt specielle udseende er EZ360 ekstremt robust. Der anvendes materialer af højeste kvalitet såsom glasfiberforstærket polyamid til over- og underdelen samt hærdet og poleret stål til profilskinnen. 

2/10 2023