Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Dorch & Danola slår igen dørene op for en kæmpe værktøjsmesse

Dorch & Danola slår igen dørene op for en kæmpe værktøjsmesse

SPONSORERET INDHOLD: Igen i år afholder Dorch & Danola i Odense deres store værktøjsmesse, hvor deltagerne vil få en masse gode oplevelser med lækkert værktøj. Messen afholdes den 1. september ved Dorch & Danolas butik i Odense

Del artiklen på

På messen den 1. september vil de besøgende blive mødt af et hav af værktøj – og det i alle mulige farver: Festool, Milwaukke, Dewalt, Wera, Bosch, Mafell, Halder og mange flere. De forskellige brands har stillet demostande op, hvor de fremviser deres produkter. De besøgende har mulighed for at tale med værktøjsspecialister og derved få god viden om værktøj, muligheder og tilbehør.

Det er muligt at få værktøjet i hånden og for at se det i aktion.

Hos Festool kan de besøgende få inspiration til egne projekter, når eksperterne fra Festool viser, hvordan man ved hjælp af deres værktøj kan lave forskellige gør-det-selv-projekter.

Ved standen med Halder kan man bygge sin egen Simplex-hammer, og man kan mærke effekten af en dødslagshammer ved at slå på en slagtrekant.

Foruden gode oplevelser på dagen med alt det lækre værktøj kan de besøgende også deltage i konkurrencer, og de kan få stillet sultet og tørsten i henholdsvis gratis pølser og øl og kaffe.

- Vi glæder os som altid rigtig meget til at byde folk velkommen til et brag af en messe, siger Søren Madsen, der er salgschef hos Dorch & Danola.

Værktøjsmessen, der har navnet ToolOp, foregår den 1. september kl. 9.00-16.00 hos Dorch og Danola, der ligger på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense.

Hos værktøjsforretningen Dorch & Danola finder man et velassorteret udvalg af værktøj. Når man kommer ind i butikken eller ringer ind, bliver man vejledt af værktøjsspecialister, der kan hjælpe med at finde det rigtige værktøj uanset behov.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

14/8 2023