Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Fejrer 25 år med værktøj og fremgang Torben Madsen sprang til, da Dorchs Eftf. blev sat til salg i 1996. Det har han ikke fortrudt.

Fejrer 25 år med værktøj og fremgang

SPONSORERET INDHOLD: Snart er det 25 år siden, bankrådgiver Torben Madsen opkøbte Dorchs Etft. i Odense. I dag hedder virksomheden Dorch & Danola og er siden vokset fra 3 til 50 medarbejdere

Del artiklen på

Jubilæum: Den 1. juli 1996 gjorde bankrådgiveren Torben Madsen sit livs køb: Den lille værktøjsforhandler Dorchs Eftf., der kun talte tre personer. Virksomheden, der havde eksisteret siden 1931, skulle sælges, en anden køber faldt fra, og derfor slog den daværende bankrådgiver til.

Og det skulle vise sig at være sit livs bedste handel, Torben Madsen havde gjort sig. Året efter flytter virksomheden til sin nuværende lokalitet, og en ny udvikling starter.

Siden da har det kun taget fart: Fem opkøb af andre virksomheder, en webshop og flere krisetider har udvidet Dorch & Danolas kompetencer, bredde og kundegruppe. Og det er derfor, virksomheden 25 år senere kan fejre jubilæum med en medarbejderstab på omkring 50 og et årsresultat, der er steget 44 % i forhold til året forinden. Oven i købet midt i en global pandemi.

Medarbejderjubilæum oveni
Flere medarbejdere er også blevet hængende i mange år. Flere har været med siden 1996, og en enkelt fra før.

En af de jubilæumsfejrende medarbejdere er bl.a. daværende handels- og logistikelev Gorm Sandberg, der startede i december 1996. Gorm fejrer også 25-års jubilæum og er siden 1996 forfremmet til marketing-, kommunikation- & e-commerce-ansvarlig.

Viktor Andersen, der sidder med indkøb, er medarbejderen med længst anciennitet i Dorch & Danola. I 49 år har han arbejdet i virksomheden, og har således oplevet både de op- og nedture, som tiden har budt på.

Marianne Ginge, der styrer bogholderiet, har 20-års jubilæum i år og fejres sammen med de andre jubilarer ved stort åbent hus for leverandører, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere d. 1. juli i Dorch & Danolas nyindkøbte bygninger på Ove Gjeddes Vej 9.

Jubilæet for både virksomhed og medarbejdere finder sted kl. 12-17.

Jubilæet d. 1. juli fejres i Dorch & Danolas nyindkøbte lokaler på Ove Gjeddes Vej 9, der ses til venstre i billedet.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

16/6 2021