left banner

Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Find arbejdstøjet online

Find arbejdstøjet online

ANNONCE: Kvalitetsarbejdstøj er vigtigt for alle i byggebranchen, da godt arbejdstøj gør det lettere at udføre sig arbejde.

Del artiklen på

Tidligere var det sådan, at det ikke kunne betale sig at købe billigt arbejdstøj, fordi kvaliteten ikke var god nok. I længden endte man med at bruge flere penge på arbejdstøj, når man ikke køber den rigtige kvalitet.

Heldigvis er det nu muligt at købe god kvalitet på online, og det har tre kæmpe fordele, som vi vil gennemgå her. Hvis I stadigvæk køber jeres arbejdstøj i en fysisk butik, så bør I læse dette indlæg, for I kan både spare tid og penge.

Få gode priser på kvalitetstøj

Det er let for webshops at have kæmpe udbud, når det kommer til arbejdstøj, og derfor kan de have noget for alle. Da de slipper for udgifter forbundet med mange af de omkostninger, som man har i en butik, kan de sælge tøjet med en lavere avance.

Det betyder, at I kan købe gode mærker til færre penge. Det er let og hurtigt at sammenligne priserne på nettet, da I kan besøge flere webshops på 15 min. Tidligere købte man alt hos samme butik, fordi det tog for lang tid at køre rundt til de forskellige. Eller også havde man en aftale med nogle, hvor man bestilte det hos dem.

Nu kan jeres indkøber spare meget tid, da de kan sortere i mærker hurtigt.

Lad de ansatte vælge deres arbejdstøj

Samtidig kan de ansatte også selv få lov at vælge deres arbejdstøj, hvis de har en præference. Det er blevet mere almindeligt, at den indkøbsansvarlige lader de ansatte selv finde deres arbejdstøj. Alt det kræver er, at den indkøbsansvarlige gider dem i maks pris, som de kan få refunderet.

På den måde har den ansatte også mulighed for selv at give noget mere, hvis de har lyst til det, og det vil man så kunne trække fra i lønnen.

Køb restpartier

Der har altid været restpartier, men i gamle dage var det ikke så tit, at man fandt ud af, hvad de forskellige butikker havde liggende. Det var de færreste, som kørte rundt og se restlageret hos en række butikker. Hvis man var i en butik, så kiggede man altid lige, hvad de havde, og så var det det.

Nu kan man pludselig sætte det i system, da man hver måned kan tjekke en række forskellige webshops, og på den måde kan virksomheden hele tiden gøre brug af gode tilbud.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

31/10 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.