LCA
scroll
Fremtidens arbejdstøj er her nu

Fremtidens arbejdstøj er her nu

Stor bevægelsesfrihed, lang holdbarhed og genanvendte materialer er blot nogle af de områder, MASCOT sætter fokus på i den nye serie MASCOT® CUSTOMIZED.

SPONSORERET INDHOLD

Tøjet er kendetegnet ved at være let og behageligt som sportstøj og samtidig have høj slidstyrke som arbejdstøj.

Og med den brede palet af nye farver og farvekombinationer er der med den nye serie mulighed for at skabe sin helt egen personlige stil på arbejdet. Kombinationsmulighederne er mange, og serien rummer et hav af helt nye trends.

Design og funktion går op i en højere enhed, når man kombinerer de nye ultralette arbejdsbukser med en af de mange nye moderne og slidstærke overdele. Som noget unikt kan man desuden fuldende sit look med MASCOTs nye lette, fleksible sikkerhedssko i matchende farver.

Nye funktioner og detaljer tilpasset din hverdag
Den nye serie fra MASCOT kommer med helt nye funktionelle hængelommer, der er udviklet specifikt til dine behov.

Hvilke hængelommer du vil købe til dine bukser, vælger du helt selv. Hængelommerne kan du flytte rundt på bukserne i løbet af arbejdsdagen eller klikke over på kortere bukser, når vejret skifter.

På den måde har du altid værktøjet indenfor rækkevidde uden at gå på kompromis med komfort og bevægelighed.

Innovativ tilgang
MASCOT udvikler altid nyt arbejdstøj ud fra en innovativ tilgang og med øje for det slid og de forhold dit arbejdstøj kommer ud for.

Serien er dels testet i MASCOTs egne laboratorier, men også af en række af dine kollegaer - på den måde er du sikret, at dit arbejdstøj fra MASCOT er Tested to Work.

Genanvendte materialer og høj slidstyrke
Fremtidens arbejdstøj er innovativt i både materiale og design. Med MASCOT® CUSTOMIZED får du arbejdstøj, hvor lang holdbarhed og genanvendte materialer har været nogle af de innovative løsninger, der er blevet testet fra top til tå.

I serien finder du flere produkter med materialer, der er fremstillet af restmateriale fra tekstilproduktion eller genanvendt plastmateriale. Selvom flere af produkterne er fremstillet med genanvendte materialer, er holdbarheden stadig i top.

Fremtidens arbejdstøj er her nu. - Du finder produkterne fra serien MASCOT® CUSTOMIZED hos din lokale forhandler.


13/7 2023