Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Nyt værktøjs-showroom i jysk smørhulGlobaltools, der tilbyder værktøj og værktøjsmaskiner online, åbner nyt showroom i Støvring.

Nyt værktøjs-showroom i jysk smørhul

Fra d. 1. juli åbner Globaltools et nyt, flot showroom med værktøj og værktøjsmaskiner nær motorvejen i Støvring mellem Randers og Aalborg

Del artiklen på

For Globaltools er Støvring en god lokation. Byen ligger inden for en god køretur fra større byer som Århus, Randers, Viborg, Hjørring og Aalborg, og selv svenske og norske kunder vil have mulighed for en udflugt med færgen for at grænsehandle værktøj eller dreje forbi, når køreturen alligevel går ned igennem Jylland. Det gør den nye placering langs motorvejen mellem de to Støvring-motorvejsfrakørsler til et smørhul for værktøjselskere i Midt- og Nordjylland, og i øvrigt resten af Skandinavien.

Nu kommer et stort og flot showroom propfyldt med værktøj og værktøjsmaskiner lige i nærheden. Helt nybygget står der kontor, showroom og lagerfaciliteter klar til at servicere værktøjselskere fra nær og fjern. Stort udvalg af alt slags værktøj samt træ- og metalbearbejdningsmaskiner, som kan ses og røres – og et godt boost til en allerede aktiv og velassorteret online butik.

- Hjemmesiden er stadigvæk grundstenen i forretningen, men både lager og showroom er derfor gode tiltag for at understøtte den stigende aktivitet, der har været de seneste år. Priser som to gange Gazelle og Vækstprisen i Rebild Kommune er derfor fine beviser på en værktøjsbutik i fuld vækst. Derfor er det også et naturligt skridt i den udvikling, forretningen har været igennem, at der nu udvides med endnu flere pallepladser og udstillingskvadratmeter. At det så tilmed er nyt og velegnet til formålet, gør kun oplevelsen endnu bedre, siger indehaver Stefan Berg fra Globaltools.

Gør en god handel Grundlovsdag
Inden flytningen i midten af juni skal der selvfølgelig ryddes ud i det gamle showroom. Derfor vil der løbende komme attraktive tilbud på hjemmesiden, og der vil løbende sælges ud af maskinerne fra det gamle showroom, inden flyttesalget kulminere med et åbent hus/flyttesalg d. 5. juni.

- Dette falder jo fantastisk sammen med Grundlovsdag, Fars dag, en fredag og alle mulige andre årsager til at komme forbi på den gamle adresse og gøre en god flyttehandel, så der ikke skal flyttes mere end højest nødvendigt ud i det nye, siger Stefan Berg.

Herefter vil juni gå med flytning, da alt inden d. 1. juli skal fungere fra den nye adresse, som er Porsborgparken 8e, 9530 Støvring. Globaltools oplyser, at hjemmesiden vil fungere som normalt i perioden, og at kundeservice også vil være bemandet på både telefon og email – både inden, under og efter flytningen. Det er kun det fysiske, som ændres.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

5/5 2020