Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Seneste skrig indenfor sikkerhedshjelme Milwaukee Bolt 200 overholder standarderne EN 397 (ventileret og uventileret) og EN 12492 (ventileret) med valgfri krav fra EN 397.

Seneste skrig indenfor sikkerhedshjelme

Med Bolt 200 lancerer Milwaukee en ny hjelm, der er optimeret hele vejen rundt

Del artiklen på

Milwaukee Bolt 200 sikkerhedshjelm giver avanceret beskyttelse og fås i ventilerede- og uventilerede versioner.

- Når medarbejderne står over for forskellige risici og miljøer på byggepladsen, bliver der større behov for sikkerhedsudstyr, der nemt kan tilpasses. Vores kunder efterspurgte en beskyttelseshjelm, der beskytter dem, og som øger produktiviteten via et intuitivt tilbehørssystem. Med Bolt opfyldes dette behov. Vi leverer en løsning, der hjælper vores brugere med nemt at tilpasse sig og bevare beskyttelsen, siger Henrik Nielsen, leder af værnemidler hos Milwaukee Tool Nordic.

Milwaukee Bolt 200 er designet til at give bedre beskyttelse mod slag fra oven og fra siden. Den er udstyret med en markerclip, som gør penne, blyanter og tuscher let tilgængelige samt nemme at montere.

Sikkerhedshjelmen er fremstillet af Lexan, som er et højresistent materiale, der giver ekstra slagfasthed. Derudover er hjelmene udstyret med en brancheførende teknologi i inderskummet, som fordeler trykket jævnt. Det betyder, at der sikres ensartet modstandsdygtighed over hele hovedet.

Bolt 200-hjelmen har et komfortabelt og nemt justerbart hjulskraldesystem, som gør, at den kan tilpasses næsten enhver hovedstørrelse. Sikkerhedshjelmen leveres med en vaskbar- og udskiftelig svedbøjle samt kroneforing.

Hjelmen er kompatibel med tilbehør, så den kan tilpasses de fleste opgaver – herunder den USB-genopladelige Bolt pandelampe, der er fuldt kompatibel med alt Bolt tilbehør, og monteres direkte på sikkerhedshjelmen uden brug af remme.

Lampen har 70° lodret roterende lys for optimal synlighed og fuld belysning.

Pandelampen er designet med et batteri monteret med knastlås på bagsiden, hvilket giver maksimal manøvredygtighed og sikkerhed. Lavprofildesignet og Bolt kompatibiliteten passer til alt ansigtstilbehør.

Den USB genopladelige Bolt pandelampe har fire lysfunktioner: Høj, medium, lav og øko. Driftstiden varierer fra fire timer på høj til 32 timer på øko. Batteriet kan genoplades i pandelampen via USB-C kabel eller udskiftes med ekstra Redlithium USB-batterier.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

1/8 2023