left banner

Aktuelle nyheder - VVS

Nedtællingen til VVS’19 er startetPå den seneste messe i 2017 dukkede 9300 besøgende op. Messechef Michael Helm håber på at slå den rekord på årets messe.

Nedtællingen til VVS’19 er startet

Messechef Michael Helm har store forventninger til årets vvs-messe, der er udsolgt med rekordmange udstillere

Del artiklen på

Om præcis én uge åbner dørene til den 14. udgave af vvs-messen i Odense Congress Center. Årets messe er kommet godt fra start med et totalt udsolgt messeområde, som samtidig rummer et rekordhøjt antal udstillere.

Flere end 207 udstillere har nemlig booket en stand til Danmarks største vvs-messe, som finder sted fra d. 8.-10. maj i Odense.

Messechef Michael Helm har høje forventninger til årets messe, især når han ser tilbage på den udvikling, messen har været igennem.

- Siden starten tilbage i 1995 har besøgstallet kun været stigende. Dengang havde vi 2782 besøgende, og til den seneste messe i 2017 nåede vi op over 9300 besøgende. Den succes skyldes blandt andet, at der hele vejen har været stor opbakning fra branchen, udstillerne og ikke mindst vore besøgende, fortæller Michael Helm.

80 % er gengangere
Til messen i år er omkring 80 % af udstillerne gengangere fra tidligere år. Samtidig viser evalueringer fra den forrige messe, at hele 97 % af udstillerne var tilfredse eller meget tilfredse med deres deltagelse. Derudover gav 93 % af udstillerne udtryk for, at de forventede at deltage på vvs-messen igen i 2019.

VVS'19 kan også i år se en lille stigning i tilmeldte besøgende fra andre nationaliteter. For eksempel har besøgende fra Tyskland, Belgien og Sverige meldt deres ankomst til årets messe.

Artiklen fortsætter under billedet...
Omkring 80 % af udstillerne er gengangere fra tidligere år.

Michael Helm ser den øgede internationale deltagelse som spændende, og håber, de besøgende fra udlandet kan være med til at slå endnu en rekord:

- Jeg sætter gerne målet højt, så jeg håber, at vi slår rekorden fra 2017 velvidende at det kan blive en udfordring, fordi branchen ikke er så stor herhjemme. Alligevel håber jeg, at vi kommer til at se en masse besøgende de tre dage i maj, siger Michael Helm.

Om årets messe sætter besøgsrekord, vil tiden vise, men en succesfuld messe afhænger ikke kun af besøgstallet, hvis man spørger messechefen.

- En succesfuld messe for mig er kendetegnet ved, at vi både har tilfredse besøgende og ikke mindst tilfredse udstillere.

-los

Læs mere om VVS

1/5 2019
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima