Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Leverandører tilknytter faglige profiler

Damixa i FM Mattsson Mora Group Danmark ansætter ny design- og udviklingsingeniør, mens KPK Døre & Vinduer hyrer tømrer til vejledning af vindueskunder

Del artiklen på

Damixa har netop ansat udviklingsingeniør Lars Lindegaard Østerhaab i virksomhedens centrale udviklingsafdeling i Odense. Satsningen sker for at styrke fokus på dansk design og sikre høj grad af innovation.

Hans primære ansvarsområder bliver udvikling af nye innovative armaturer samt håndtering og auditering af leverandører i både Danmark og udlandet. Sammen med de andre udviklingsingeniører i Damixas R&D-afdeling skal Lars Lindegaard Østerhaab være med til at sikre, at Damixa fortsat karakteriseres af innovative produkter og funktionelt design, der udover at være fokuseret på funktion også kendetegnes ved en bæredygtig og miljøbevidst profil.

Lars Lindegaard Østerhaab er uddannet maskiningeniør fra Odense Teknikum i 2009. Senest kommer han fra en stilling som design- og udviklingsingeniør hos Universal Robots. At designe vandhaner og armaturer er nu ikke helt fremmed for ham, idet frem til juni 2013 var han ansat som udviklingsingeniør i selv samme afdeling i Damixa.


Lars Lindegaard Østerhaab

Nikolaj Iversen, 42, Jebjerg, er ansat i en stilling som intern sælger hos KPK Døre & Vinduer A/S i Nykøbing Mors, som er en del af Inwido-koncernen.

Hans primære arbejdsopgaver vil være rådgivning og vejledning af kunder samt ordremodtagelse.

Nikolaj Iversen er uddannet tømrer og har mange års erfaring inden for trælastbranchen. Han kommer fra en stilling som sælger hos Ceste Træ i Nykøbing Mors.


Nikolaj Iversen

Læs mere om Byggeri

11/11 2015
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder