Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Rockwool vinder på brandsikkerhed

Rockwool vinder på brandsikkerhed

Rockwool modtager prisen som årets danske sikringssvirksomhed for sit arbejde for brandsikkerhed; ubrændbare produkter er en aktiv del af kampen for at højne brandsikkerheden i Danmark

Del artiklen på

Prisen ”årets sikringsvirksomhed” bliver uddelt til virksomheder, som gør en ekstra indsats for sikkerhed. I år er prisen gået til Rockwool A/S, som med sine ubrændbare produkter er en aktiv del af kampen for at højne brandsikkerheden i Danmark.

-  Rockwool A/S skal have anerkendelse for sit store engagement i opretholdelsen af brandsikkerheden i Danmark. Virksomhedens aktive rolle i den nationale brandforebyggelsesstrategi gør en stor forskel for os, der til dagligt kæmper for at bevare og forbedre det ambitiøse niveau for brandsikkerhed i Danmark, fortæller Kasper Skov-Mikkelsen, direktør i SikkerhedsBranchen.

Hos Rockwool er Senior Vice President Henrik Frank Nielsen, glad for anerkendelsen:

- Vi er glade for opmærksomheden omkring brandsikkerhed, da brande i dag spreder sig fem gange hurtigere end for 50 år siden. Vi tilbringer langt størstedelen af vores tid i bygninger, herunder hjem, hospitaler og institutioner. Derfor er det så vigtigt, at bygge med materialer der hæmmer brand i stedet for at accelerere den, siger Henrik Frank Nielsen.

Løsninger fra Rockwool er baseret på stenuld, og produkterne smelter derfor først ved temperaturer over 1000 grader. I tilfælde af brand betyder det, at stenulden ikke brænder og derfor forsinkes brandens udvikling. Det giver ekstra tid til at komme ud af bygningen og sikrere arbejdsvilkår for brandmændene.

- Vi er i vores branche afhængige af, at danske virksomheder har lyst til at gøre en indsats, og tage brandsikkerhed alvorligt, så Danmark kan blive et endnu mere brandsikkert land. Her har Rockwool A/S gjort sig bemærket med sin indsats og produkter, hvilket vi gerne vil belønne dem for, siger Kasper Skov-Mikkelsen.

-cmn

Læs mere om Byggeri

29/11 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder