Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Skruegigant styrker ledelse Kjeld Lund (tv) og Lars Holbæk

Skruegigant styrker ledelse

Den tyske producent af befæstelse fischer, der globalt sælger over 14 millioner forankringsprodukter om dagen, styrker den danske, nordiske og globale ledelse

Del artiklen på

Den tyske producent af befæstelse, der globalt sælger over 14 millioner forankringsprodukter om dagen, styrker den danske og nordiske ledelse med en ny nordisk logistikchef, der også bliver Business Unit Manager Screws for fischer Group, og en nordisk produktchef. De skal være med til at styrke omsætningen, sortimentet og markedspositionen.

55-årige Kjeld Lund og 48-årige Lars Holbæk kommer begge til fischer med solid erfaring inden for byggebranchen og befæstelse. De to nye chefer har bl.a. ni års erfaring fra ITW som henholdsvis direktør for ITW Screws og nordisk produktchef.

Senest har fischers nye Business Unit Manager Screws og nordiske logistikchef, Kjeld Lund, arbejdet som konsulent i sin egen virksomhed Logistic Power, hvor han i otte år har arbejdet med Supply Chain Management, LEAN og Six Sigma. Han har desuden 10 års erfaring med strategi og ledelse som indkøbschef, produktionschef og logistikchef i bl.a. bygge-, energi- og plastbranchen.

For den nye nordiske produktchef, Lars Holbæk, bliver det et gensyn med fischers produkter, da han tidligere har været ansat i fischer som salgskonsulent fra 2002-2007.

- Jeg har set frem til igen at blive en del af fischer-koncernen, fordi kvaliteten og sortimentet er fantastisk. Det ligger mig meget på sinde. Jeg ser frem til den nye rolle, hvor jeg får fokus på produkter, salg og prissætning. fischer har et stort lager i Køge, der sikrer en god leveringssituation, og det betyder rigtig meget for mig, siger Lars Holbæk, der har stor erfaring med sortiment, leverandører, teknik, strategi, kunder og markedsføring.

Fokus på skruer skal tredoble omsætningen
Foruden et øget fokus på at effektivisere processer som ny nordisk logistikchef bliver Kjeld Lund også ansvarlig for at styrke fischers skruesortiment globalt. Med mangeårig erfaring i internationalt salg af skruer til hele det europæiske marked har han den helt rigtige tekniske ballast, når han tager kasketten på som ny Business Unit Manager Screws for fischer Group.

- Jeg kender fischer udefra som en meget dygtig leverandør af befæstelse – især når det gælder dybler og ankre. Jeg kan i høj grad være med til at udvide og forbedre skruesortimentet samt sikre en endnu højere kvalitet af fischers skruer. Der ligger også et kæmpe udviklingspotentiale i forhold til at udvide fischers produkter til træ, forklarer Kjeld Lund og fortsætter:

- fischer sælger i dag for 150 millioner kroner af skruer på det globale marked, og det er min ambition at hæve det til en halv milliard og samtidig sikre en højere fortjeneste.

Det store sortiment skal frem i lyset
Som ny nordisk produktchef tiltaler det også Lars Holbæk, at skrueudviklingen i fischer kommer i fokus. Han ser selv frem til at finde de helt rigtige produkter og det bedste sortiment til projektsalg og forhandlere, så det afspejler behovet i branchen.

- Med min viden skal vi ramme plet med produkterne, så vi hurtigere sikrer, at vores kunder får succes. Vi skal især sørge for at få vist hele fischers sortiment i alle de nordiske lande, så vi kan vise, at fischer rent faktisk har et kæmpe og vidtrækkende sortiment. Det er også mit mål, at fischer igen skal være markedsledende i Norden inden for handel og salg af befæstelse,” siger Lars Holbæk, der ligesom Kjeld Lund havde sin første arbejdsdag hos fischer den 1. november.

-jhn

Læs mere om Byggeri

9/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder