left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Startskud til Aarhus-bydel med 10.000 boliger

De første boliger i den kommende Nye-bydel 8 km nord for Aarhus bliver nu sat til salg. Byen får letbane fra starten og med tiden 10.000 blandede boliger; første etape med 650 boliger er klar

Del artiklen på

Startskuddet lyder nu til Nye, en helt ny by blot otte kilometer nord for centrum af Aarhus. Byen får egen station, når letbanen åbner næste år. Fuldt udbygget skal Nye over en årrække have omkring 10.000 blandede boliger.

Første etape omfatter 650 boliger, og i dette efterår bliver byggeriet indledt med 36 række- og kædehuse og med EDC Projekt Poul Erik Bech som en af de tilknyttede mæglere.

- Vi forventer et tæt samarbejde med vores tre boligafdelinger i Aarhus N, Lystrup og Risskov. Vi har over de seneste år solgt mange rækkehuse i både Lystrup og Stavstrup og oplever stor efterspørgsel efter denne boligtype, siger Tonny Broberg, chef for projektsalg i EDC Projekt Poul Erik Bech i Aarhus.

Kunder fra eget kartotek
Ifølge Tonny Broberg er Nye et fantastisk spændende projekt, som rammer målgruppen præcist.

- Boligmarkedet har længe været hedt i Storaarhus, og mange yngre par har forgæves søgt velbeliggende nyere boliger tæt på Aarhus. I Nye kan en familie med to almindelige indkomster få eget hus og adgang til terrasse - og samtidig bo i gå-afstand til letbanen, siger han.

Tonny Broberg vurderer, at den største interesse for Nye vil komme fra Aarhus og omegn, men forventer samtidig at kunne tiltrække købere via EDC's køberkartotek og EDC Poul Erik Bechs net af boligafdelinger i særligt det øvrige Jylland. På Sjælland er EDC Poul Erik Bech i gang med et lignende projektsalg af boliger i den kommende by Vinge, få kilometer sydøst for Frederikssund.

Grøn og blandet by
Bag planerne om Nye står den aarhusianske ejendoms- og projektudviklingskoncern Tækker Group, som har lagt vægt på at skabe en grøn og blandet by med forskellige boligformer og med mange funktioner som indkøb og institutioner tæt på boligerne.

- Nye kombinerer det bedste fra den tætte by med det bedste fra parcelhuskvarteret: Her kommer både byliv og masser af natur med blandt andet bække, vandløb og søer. Vi tror, at Nye vil tiltrække mange forskellige typer mennesker, f.eks. yngre børnefamilier og seniorer, der gerne vil være tæt på naturen uden at skulle passe en stor villagrund. Og med letbanen vil det kun tage ti minutter at komme til Universitetshospitalet og 20 minutter at komme ind til Aarhus midtby, siger Jørn Tækker.

Tækker Group har udviklet Nye og de første byggerier sammen med tegnestuerne Aart Architects, Cebra Architecture samt Loop Architects og Hune & Elkjær.

-cmn

Læs mere om Byggeri

28/9 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.