oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

18 V batteridrevet geringssav giver mobilitetMilwaukees batteridrevne alternativ erstatter kraften og kapaciteten fra de elektriske kap-/geringssave med ledning.

18 V batteridrevet geringssav giver mobilitet

Milwaukee lancerer branchens næste store gennembrud – den nye M18 Fuel 254 mm kap-/geringssav, der drives af ét 18 V batteri

Del artiklen på

18 V-geringssav med dobbelt smig. 254 mm savklinke. Driftstid fra det nye M18 9,0 Ah-batteri. Ydeevne fra M18 Fuel. 4000 omdrejninger i minuttet. Op til 400 gennemskæringer på en enkelt opladning. Milwaukee leverer et batteridrevet alternativ, der fuldt ud kan erstatte kraften og kapaciteten fra en elektrisk kap-/geringssav.

- Det ændrer spillereglerne fuldstændigt til gavn for vores brugere. Og vi kan levere alt dette med et værktøj, der arbejder på den samme M18-platform, som vores brugere allerede kender og bruger, så det kommer ikke til at gå ud over produktiviteten. Indtil i dag har ingen anden batteridrevet kap-/geringssav kunnet levere denne ydelse og driftstid som en mobil og bærbar løsning, udtaler produktchef for Milwaukee Tool, Thomas Møller.

Lettilgængeligt smighåndtag
Den nye M18 FMS254 geringssav har kapaciteten til at udføre en lang række vigtige opgaver, fra skeletkonstruktion til finish, herunder blandt andet 146 mm lodret kapacitet til gennemsavning af kraftige bundstykker op mod hegn, og 91 mm x 281 mm vandret kapacitet til skæring af trappetrin og større materialer.

Med det lettilgængelige smighåndtag oven på saven kan brugeren opnå en smigkapacitet på 48° mod venstre og højre med 9 smigstop. Den justerbare geringslås i rustfrit stål med faste 11 stop giver et geringsområde på 50° mod venstre og 60° mod højre. Brugeren kan derudover låse vinklen frit uden for de faste stop for maksimal fleksibilitet.

Tag den med
Med klassens højeste effekt er den nye kap-/geringssav udviklet til at yde 4000 omdr./min for konstant og hurtig savning. Den indeholder den kulfrie Milwaukee Powerstate-motor, og når den er udstyret med Milwaukees banebrydende 9,0 Ah-batteri, kan den levere op til 400 gennemskæringer på en enkelt opladning.

Med en vægt på kun 20,0 kg og indbyggede bærehåndtag på toppen og på siden kan brugeren tage al denne kapacitet og ydelse med sig, uanset hvor arbejdet kræver det. Uden generende ledninger kan brugerne arbejde overalt, uden at skulle være tæt på en stikkontakt eller generator.

Specifikationer
M18 Fuel Kap-/Geringssav (M18 FMS254-0)
Klingediameter: 254 mm
Akselstørrelse: 30 mm
Omdrejninger: 4000 omdr./min
Smig: Dobbelt
Glideskinne: Ja
Vægt: 20 kg
Geringskapacitet venstre: 50°
Geringskapacitet højre: 60°
Smigkapacitet venstre: 48°
Smigkapacitet højre: 48°
Maks. skærekapacitet 45° G/ 45° S: 205,23 x 51,3 mm
Maks. skærekapacitet 45° G/ 90° S: 205,23 x 91,2 mm
Maks. skærekapacitet 90° G/ 45° S: 289,3 x 51,3 mm
Maks. skærekapacitet 90° G/ 90° S: 289,3 x 91,2 mm

Leveres inklusive savklinge, klingenøgle, sidehåndtag og spændebøjle.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/6 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder